Placi video

(153 produse)
  153 produse

   

  Placi video la cel mai mic pret din Romania!

   

  Placa video gaming – ce rol are?

  Placa video joaca un rol esential in obtinerea unor performante mai mari, mai ales in cazul jocurilor sau a aplicatiilor profesionale, cum ar fi cele de editare foto-video. O placa video iti ofera o experienta fara intreruperi in cazul jocurilor si o performanta ridicata in cazul aplicatiilor dedicate. O placa video gaming trebuie sa fie compatibila cu placa de baza, altfel exista sanse sa nu se potriveasca in slot.

   

  Top placi video – cum o alegi pe cea mai buna?

  Exista mai multe tipuri placi video: placi dedicate sau integrate, placi video pc cu racire activa sau pasiva, placi video calculator cu sau fara alimentare suplimentara, etc. Alegerea celei mai bune placi video se face in functie de mai multe criterii: interfata, model (GPU este unitatea de procesare grafica, echivalentul unui procesor pc), frecventa, tipul si cantitatea memoriei video, sistemul de racire, etc. Bineinteles, cele mai bune placi video sunt cele care se potrivesc scopului tau – tocmai din acest motiv exista placi video gaming sau placi video recomandate pentru anumite aplicatii profesionale.

   

  Placa video pc ieftina – ofera performante la fel de ridicate?

  Exista placi video ieftine care ofera performante la fel de ridicate ca cele din top placi video. Exista si situatii in care poti prinde placi video pret bun in cadrul unei campanii. Analizeaza cu atentie specificatiile, compara modele si placi video pret si alege ce e mai bun pentru calculatorul tau.

   

  Multe magazine placi video promit preturi bune, insa la noi vei gasi diversitate si stocuri placi video suficiente intotdeauna. Aboneaza-te la newsletter si vei afla primul despre cel mai mic pret placi video, oferte si promotii periodice!

   

   

  Intrebari frecvente

  Placa video trebuie sa fie aleasa in functie de modul in care planuiesti sa folosesti pc-ul – pentru gaming sau alte aplicatii performante. Un lucru la care trebuie sa fii atent este compatibilitatea placii video cu placa de baza – verifica tipul de slot prezent pe placa de baza si placa video, dar si dimensiunea carcasei si a placii video.

  Placa video se instaleaza exact ca orice alte program pe PC – se descarca programul de instalare, se lanseaza fisierul .exe si se asteapta finalizarea instalarii.

  Nu trebuie sa demontezi pc-ul pentru a afla ce placa video ai instalata, ci doar sa verifici din Device Manager sau Display Settings. Exista si programe speciale sau tool-uri externe care te te ajuta sa identifici modelul placii video.