Cod produs: CDAKDX272BT

Player auto JVC KD-X272BT, 4 X 50W, Bluetooth, USB

4.91 din 5 (11 recenzii)
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Streaming si control audio (A2DP, AVRCP)

  Cu ajutorul Bluetooth incorporat, puteti asculta si controla melodiile stocate pe iPhone-ul sau smartphone-ul dvs. Android - toate fara fir. Redarea de inalta calitate poate fi realizata si cu compatibilitatea FLAC care permite comprimarea sunetului digital intr-un format fara pierderi. In plus fata de redarea repetata si aleatorie a fisierelor muzicale, puteti cauta cu usurinta melodii utilizand functia de navigare. Cautati si alegeti melodia pe care doriti sa o auziti din numele folderului si din listele cu numele melodiilor.

  JVC Streaming DJ

  Conectati pana la 5 dispozitive Bluetooth simultan, permitandu-va dvs. si prietenilor dvs. sa transmiteti pe rand muzica ca un DJ.

  Conexiune 2 telefoane

  Puteti conecta doua telefoane cu norma intreaga prin Bluetooth, cu o asociere sigura si simpla. Apelurile catre oricare dintre telefoane pot fi receptionate prin apasarea unei taste de pe receptor.

  Informatii despre baterie descarcata

  Cand bateria dispozitivului Bluetooth conectat se descarca, se aude un sunet sonor si „LOW BATTERY” apare pe receptor.

  Tehnologie K2 pentru o calitate imbunatatita a sunetului digital

  K2 este o tehnologie originala JVC care reproduce sunetul master original prin extinderea gamei de frecvente. De exemplu, K2 va extinde datele digitale ale CD-ului audio inregistrat la 44,1kHz la 192 kHz. De asemenea, este posibil sa recreati intervalul de frecventa inalta peste 20kHz care este taiat in timpul formatarii CD-ului.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.91
  11

 • Intrebari
  2