Cod produs: PUR2H

Purificator aer XIAOMI Mi Air 2H, 31W, 3 trepte viteza, Hepa, Wi-Fi, alb

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Purificator aer XIAOMI Mi Air 2H, 31W, 3 trepte viteza, Hepa, Wi-Fi, alb

  Purificatorul de aer Xiaomi Mi 2H este creat special pentru ca tu sa respiri mai bine, un aer mai curat, pentru o viata mai sanatoasa.

  Purificatorul de aer Xiaomi Mi 2H functioneaza cu filtre HEPA si elimina 99,7% particule care au dimensiuni de pana la 0,3 microni si iti asigura:

  • rata de curatare a emisiilor in aer CADR: 260;
  • monitorizarea calitatii aerului in timp real;
  • control de la distanta cu ajutorul aplicatiei Mi Home

  Purificatorul de aer Xiaomi Mi 2H este echipat cu filtre HEPA, care sunt atat de eficiente incat elimina 99,97% din particulele cu dimensiuni mai mari de 0,3 μm din primul strat.

  Aerul devine atat de curat incat poate ajuta la ameliorarea alergiilor si simptomelor de astm; astfel, zilele tale cu crize alergice vor fi mai usor de suportat.

  Purificatorul de aer Xiaomi Mi 2H genereaza un flux puternic de aer, cu presiune ridicata a aerului pentru o a difuza aerul purificat in toate colturile camerei tale.

  Inspirat de modul de functionare al motoarelor de avioane, sistemul de presiune aerodinamica creat de echipa de cercetare si dezvoltare a specialistilor de la Xiaomi capteaza aerul de jos si il expulzeaza in sus. 

  Purificatorul de aer Xiaomi Mi 2H se poate gestiona si cu un telefon inteligent, care iti va permite sa pornesti si sa dezactivezi dispozitivul de la distanta, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. In acest fel, esti intotdeauna sigur că vei gasi aer curat atunci cand ajungi acasa.

  Filtrele HEPA cu eficienta ridicata asigura filtrare 360 in trei straturi si sunt importante pentru mentinerea puritatii aerului:

  • Primul strat filtreaza particulele mari, inclusiv parul si praful. Al doilea strat este un filtru HEPA de calitate H13, care va filtra particule de pana la 0,3 μm, inclusiv PM2,5, fum, praf de animale de companie, polen, fulgi de piele de animale de companie,sau chiar bacteriile care pot provoca boli;
  • Cel de-al treilea strat este fabricat din carbon de inalta calitate si absoarbe formaldehida si alte substante chimice nocive;
  • Filtrele pot elmina de asemenea, mirosurile. Aplicatia din telefon te va avertiza automat cand este momentul sa schimbi filtrul; ai astfel timp pentru a comanda un filtru nou.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 1 luna
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.78
  18

 • Intrebari
  0