Radio

(36 produse)

   

  Radio la cel mai mic pret din Romania!

   

  Cumpara acum un radio perfect pentru bunicii tai!

   

  Acest radio este un dispozitiv foarte usor de utilizat. Este grozav pentru bunici si varstnici, va permite sa setati alarma, functie bluetooth, are optiunea de tuner sau afisaj digital sau analogic si poate avea fie afisarea ceasului in mijloc, fie in partea de jos, ceea ce este mai convenabil. Pretul acestui aparat este foarte avantajos mai ales cand il achizitionezi din magazinul nostru. Si nu in ultimul rand, oferim o gama foarte variata de culori. Poti alege un radio portabil pentru mai multa usurinta.

   

  Daca sunteti in cautarea unui radio usor de utilizat si care ofera multe functii utile diferite, atunci acesta este radioul potrivit pentru dvs. Oferim acest dispozitiv la un pret uimitor de mic si suntem siguri ca daca ne alegeti veti fi multumit de noul dumneavoastra dispozitiv.

   

  Va oferim o gama larga de radiocasetofoane si radio-uri de la Philips, Panasonic, Sony sau Myria. Profitati acum de ofertele noastre si aveti drept de retur in 14 zile, rate fara dobanda si transport in toata tara.

   

   

  Intrebari frecvente

  Radioul este o tehnologie care utilizeaza unde radio pentru transmiterea si comunicarea semnalului. Undele radio sunt unde de tip electromagnetic cu frecventa cuprinsa intre 30 hertzi (Hz) si 300 gigaherti (GHz). Radiourile sunt utilizate pe scara larga in tehnologia moderna in aplicatii precum comunicatii radio, radar, navigatie radio, telecomanda, teledetectie etc.

  Gama noastra iti pune la dispozitie o varietate de radiouri de care te poti bucura. Poti alege un radio cu tuner sau afisaj analog sau digital, functie bluetooth, functie alarma. Poti opta si catre un radio portabil, radio cu internet, sau radio cu CD.