Ramanem deschisi pentru tine! Vezi programul celui mai apropiat magazin.

Rezervi online, ridici din magazin

Ai gasit produsul pe care il cautai, dar nu vrei sa astepti pana iti suna curierul la usa? Perfect! Acum ai posibilitatea sa il poti ridica personal din cel mai apropiat magazin MEDIA GALAXY, rezervandu-l online.

Este simplu sa iti faci cumparaturile la MEDIA GALAXY, trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli pentru a-ti rezerva produsul dorit. In plus, daca te razgandesti intre timp, nu ai nicio obligativitate de cumparare! Rezervarea este valabila 24h.

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

  • Alege-ti produsul dorit de pe www.mediagalaxy.ro si asigura-te ca este disponibil in stoc.
  • Apasa butonul “Rezerva in magazin” din pagina produsului. Iti amintim ca nu ai nicio obligativitate de cumparare atunci cand rezervi un produs in magazin!
  • Selecteaza orasul din care doresti sa ridici produsul. Vei vedea magazinele in care este disponibil si vei avea posibilitatea sa il rezervi in cel mai apropiat magazin MEDIA GALAXY.
  • Completeaza datele tale si, in cel mai scurt timp, vei primi un mesaj de inregistrare. Ulterior, magazinul va reveni cu o confirmare telefonica sau in scris catre tine. Rezervarea produsului este valabila 24h din momentul inregistrarii cererii pe site. Atat de simplu!