Cod produs: ACCRBH20

Rezerve periuta de dinti electrica DR. MAYER RBH20, 3buc

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Rezerve periuta de dinti electrica DR. MAYER RBH20, 3buc

  Despre DR. Mayer

  Dupa aproape un deceniu petrecut consultand profesionistii din industria de ingrijire orala, am ajuns sa credem ca exista loc de imbunatatiri in acest domeniu. Frustrati de ofertele actuale de pe piata, am preluat provocarea de a crea un brand de care toti consumatorii sa fie multumiti si in a carui selectie fiecare va gasi ceva care sa li se potriveasca.

  Am adunat o echipa de proiecte speciale, formata din cei mai buni profesionisti din domeniile lor, inclusiv designeri industriali, marketeri si tehnicieni orali de top. Dupa multe ore petrecute perfectionand produsele noastre, am avut in sfarsit mixul potrivit si a luat nastere brandul. DR. MAYER a fost facut cu pasiune si grija, singurul amestec care conteaza cu adevarat.

  Am reusit sa facem ceea ce ne-am propus initial – sa cream un brand de calitate premium la un pret accesibil. Indiferent care dintre produsele noastre alegeti, va garantam ca veti fi multumit de achizitia dumneavoastra. La urma urmei, dezvoltarea noastra constanta si standardele inalte de productie garanteaza cea mai inalta calitate a produsului de pe piata. Misiunea noastra este sa va redam zambetul perfect.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0