Rezultate extragere “1 din 100 de cumparatori primeste banii inapoi”

 

○ Astazi, 15 martie 2023, a avut loc extragerea “1 din 100 de cumparatori primeste banii inapoi pe voucher, indiferent de suma cheltuita”.


○ Poti verifica statusul extragerii si rezultatele astfel:


     1. Acceseaza pagina: bit.ly/extragere1din100

     2. Introdu adresa de email utilizata in contul online pe mediagalaxy.ro, in baza careia s-a inregistrat inscrierea in campanie.

     3. Apasa butonul “Verifica rezultat”

     4. Daca ai castigat, in campul “Loc” va aparea textul “Locul ...”

     5. Daca nu ai castigat, in campul “Loc” va aparea textul “Necastigator”


○ In situatia in care achizitiile castigatorilor din perioada Campaniei indeplinesc conditiile de validitate si depasesc in mod individual sau cumulat suma de 600 lei, pentru validarea castigatorilor extrasi, acestia vor fi contactati prin email si li se va solicita transmiterea unei copii a cartii de identitate pana la data de 29 martie 2023. Copia C.I este necesara Organizatorului pentru completarea declaratiilor privind obligatiile de plata la bugetul de stat a impozitului retinut la sursa pentru venituri din premii ce depasesc valoarea de 600 lei. Plata impozitului pentru venituri din premii este in sarcina Organizatorului; aceasta nu diminueaza valoarea voucherelor emise pentru achizitiile eligibile ale castigatorilor.


○ Pentru a putea fi desemnati castigatori, participantii trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate, conform regulamentului in vigoare. Castigatorii validati vor primi voucherele printr-un email transmis pe adresa pe care au inregistrat-o in contul online de pe mediagalaxy.ro in data de 30 martie 2023.