Cod produs: ROUGTAX11000

Router Wireless Gigabit ASUS ROG Rapture GT-AX11000, Wi-Fi 6, Tri-Band 1148 + 4804 + 4804 Mbps, USB 3.0, negru

1.999,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  ECHIPA ROG VICTORIOASA

  PC-urile ROG (placi de baza, laptopuri, sisteme desktop) si routerele ROG WiFi, impreuna cu tehnologia de accelerare a retelei Game First V, asigura cursivitatea jocurilor online, reducerea timpului de raspuns la ping si minimizarea intarzierilor. Game First si Game Boost prioritizeaza transmiterea pachetelor de date generate de jocuri, astfel incat sa nu fii luat niciodata prin surprindere, indiferent ca folosesti o conexiune cu fir sau una fara fir.

  ROG Rapture GT-AX11000

  • Standard WiFi de Generatie Noua - 802.11ax pentru efcienta mai buna, viteza superioara si acoperire extinsa.
  • Conexiune WiFi Ultra-Rapida - Latime de banda de 6000Mbps pentru procesarea cu usurinta a tranferurilor de date din cele mai aglomerate retele.
  • Trei Niveluri de Accelerare a Jocurilor – Accelereaza transferurile de date generate din jocuri la fiecare pas - de la dispozitiv, pana la server.
  • Echipament Pregatit de Lupta – Procesor quad-core la 1.8GHz si port 2.5G Base-T pentru performante extreme.
  • Prima Linie de Securizare a Retelei – Neutralizeaza atacurile provenite de pe Internet inainte de a patrunde in retea.  EXPERIENTA DE JOC OPTIMIZATA

  TREI NIVELURI DE ACCELERARE A JOCURILOR

  GT-AX11000 asigura trei niveluri de accelerare a jocurilor pentru a imbunatati transferul de date generate de acestea la fiecare pas. Astfel, este redus timpul de raspuns la ping si sunt minimizate latentele pentru o experienta de joc imbunatatita.6

  Prioritizarea dispozitivelor ROG

  Prioritizarea pachetelor de date din jocuri

  Cea mai scurta conexiune cu serverul de joc – GPN

  PORT FORWARDING IN 3 PASI

  Functia Port Forwarding este esentiala pentru pasionatii de jocuri, caci ea elimina situatiile in care acestia nu se pot conecta cu prietenii.

  GT-AX11000 ofera suport Open NAT extrem de usor de folosit, caci necesita parcurgerea a numai 3 pasi. Drept urmare, este eliminat procesul complicat si frustrant implementat d eobicei.

  • Selectarea jocului
  • Selectarea dispozitivului de joc
  • Activare

  ROG GAMING CENTER:

  DOMINA-TI RETEAUA!

  GT-AX11000 a fost proiectat pentru o singura misiune:aceea de a-ti transforma reteaua de jocuri intr-una absolut extraordinara. Acesta include numeroase functii special optimizate pentru jocuri, oferind performante Wi-Fi excelente, stabilitate iesita din comun si securitate de top. Interfata aplicatiei Gaming Center, personalizata ROG, ofera control foarte accesibil, printr-o singura apasare de buton, asupra tuturor acestor functii incredibile.

  JOCURI SI CONEXIUNI VPN SIMULTANE

  In cazul in care esti nemultumit de faptul ca retelele private virtuale (VPN) iti incetinesc performantele in jocuri, ROG are solutia. ROG Rapture GT-AX11000 include o functie extraordinara numita VPN Fusion, ce iti permite sa rulezi o conexiune VPN si o conexiune Internet obisnuita – simultan! Astfel, in cazul in care alti utilizatori ai retelei necesita accesul la conexiunea VPN, poti sa beneficiezi in continuare de viteze maxime de acces in jocuri.

  AVANGARDA FORTIFICATA PENTRU SECURITATE IN RETEA

  ROG Rapture GT-AX11000 include tehnologia AiProtection Pro dezvoltata in colaborare cu Trend Micro™, care protejeaza reteaua impotriva atacurilor din exterior prin neutralizarea lor inainte de a ajunge la dispozitivele conectate. Chiar daca serviciile software de securitate ale PC-urilor nu sunt pornite, AiProtection Pro continua sa protejeze reteaua impotriva atacurilor si intruziunilor, oferindu-ti un nivel suplimentar de protectie.

  HARDWARE PREGATIT DE LUPTA

  Pe langa performanta wireless formidabila, GT-AX11000 ofera si un port WAN/LAN 2.5G, care asigura transferuri de date de 2.5X mai rapide decat in cazul interfetei Ethernet obisnuite. Totodata, routerul este echipat cu un procesor quad-core pe 64bit la 1.8GHz, care ii permite sa proceseze cu usurinta jocurile online, transferurile de date prin USB si evenimentele de jocuri in retea. Iar pentru un nivel superior de confort, routerul este prevazut cu un buton frontal personalizabil, care iti permite sa controlezi rapid o functie la libera alegere, precum iluminarea RGB Aura, Game Boost sau benzile DFS.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 1,50 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  3

 • Intrebari
  1