Cod produs: ROURTAC5300

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC5300, Tri-Band 1000 + 2167 + 2167 Mbps, USB 3.0, negru

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • RT-AC5300 iti va duce instantaneu reteaua wireless la cel mai ridicat nivel de performanta. Cea mai recenta tehnologie NitroQAM™ accelereaza vitezele de transfer Wi-Fi pentru toti clientii si dispozitivele de pe reteaua voastra foarte ocupata. Oferind cea mai extinsa acoperire Wi-Fi, solutie Smart Connect pe trei benzi (tri-band), tehnologie avansata de agregare a conexiunilor, solutia revolutionara MU-MIMO si securitate totala, RT-AC5300 este un model foarte echilibrat, chiar daca este varf de gama.

   

  Tehnologia NitroQAM™ - O Experienta Deosebit de Cursiva

  Indiferent ca participi la o competitie de jocuri online sau transmiti un eveniment in timp real, la rezolutie 4K UHD, intarzierile si fenomenul de buffering sunt de neacceptat. Tehnologia NitroQAM™ (1024-QAM) inclusa in modelul RT-AC5300 ofera o viteza combinata a conexiunii Wi-Fi de 5334 Mbps, asigurand astfel faptul ca toti cei conectati la retea se pot bucura de streaming foarte cursiv si latente foarte scazute in jocurile online.

   

   

  DUBLAREA PERFORMANTELOR IN JOCURI

  Beneficiaza de o latenta scazuta in jocurile online si viteze ridicate de acces la Internet si in reteaua personala!

   

   

  Compatibilitate Multi-Platforma

  Vitezele de transfer in retea afecteaza fiecare dispozitiv pe care te joci si fiecare platforma. ASUS RT-AC5300 ofera latime de banda extinsa si acoperire pentru toate dispozitivele voastre de jocuri, de la console la PC-uri la dispozitive mobile*, si suporta toate sistemele de operare, inclusiv Windows®2, Mac OS®3 si Linux®4.

   

   

  Adaptive QoS – Jocurile tale au Prioritate

  Amplifica latimea de banda disponibila prin intermediul solutiei Adaptive QoS (Quality of Service), ce iti permite sa prioritizezi cu usurinta pachetele de date si activitatile de retea dedicate jocurilor. Puteti chiar atribui o latime de banda dedicata in modul gamer solo, facand din RT-AC5300 aliatul perfect pentru jocuri cu latente foarte scazute oriunde in casa ta.

   

   

  Elibereaza ”Resursele” Sistemului PC in timpul Jocurilor

  Solutia de retea reprezinta doar jumatate de ecuatie atunci cand vine vorba de performanta in jocuri. Aplicatiile anti-virus si nu numai pot consuma resurse vitale de procesare la nivelul CPU-ului si memoriei, ce, in caz contrar, ar putea fi realocate jocurilor. Cu ajutorul solutiei AiProtection instalate pe RT-AC5300 puteti opri aceste utilitare in timpul jocurilor, asigurandu-va astfel ca absolut toate resursele sistemului vostru sunt utilizate pentru a va oferi o performanta mai buna in jocuri.

   

  Suficienta Latime de Banda pentru Toti Clientii

  RT-AC5300 este solutia perfecta pentru continutul de divertisment digital, putand suporta un numar de dispozitive egal cu numarul invitatilor vostri, dar si transmisiuni multiple Full HD 1080p simultane. Dincolo de consumul de continut, RT-AC5300 va permite sa va creati propria casa inteligenta, suportand camere de supraveghere IP, termostate si o varietate intreaga de dizpozitive de care nici macar n-ati auzit pana in acest moment.

   

  Acoperire Wi-Fi de Neegalat

  Cu ajutorul design-ului cu patru transmitatori / patru receptori (4T4R) ai antenelor, atat raza de acoperire Wi-Fi cat si stabilitatea semnalului sunt imbunatatite semnificativ. Tehnologia de modelare a semnalului (beamforming) AiRadar ajuta la focalizarea suplimentara asupra semnalului Wi-Fi de pe dispozitivele voastre, facand astfel reteaua Wi-Fi mai rapida, mai clara si mai puternica.

   

  Mai Multe Benzi pentru Mai Multe Dispozitive

  ASUS RT-AC5300 va ofera o experienta similara utilizarii a trei router-e diferite. Cele doua benzi wireless separate de 5 GHz — fiecare putand atinge viteze de pana la 2167 Mbps — si banda wireless de 2.4 Ghz cu viteze de pana la 1000 Mbps functioneaza toate in mod simultan. Astfel, va veti putea bucura de jocuri online foarte cursive, streaming de continut 4K in conditii excelente si nicio intrerupere la descarcarea de fisiere pe fiecare dintre dispozitivele conectate la reteaua voastra personala.

   

  Tri-band Smart Connect – Selecteaza in Mod Automat Banda Optima pentru Tine

  Tri-band Smart Connect atribuie in mod automat fiecare dispozitiv celei mai bune benzi disponibile. Astfel, veti beneficia de o suprafata de acoperire extinsa si conexiuni mult mai rapide si stabile intotdeauna, fara a mai trebui sa va reconectati manual la cea mai buna banda disponibila.

   

   

  Procesor Puternic, Viteze de Transfer Ridicate

  Procesorul dual core de top, tactat la 1.4GHz, cu care a fost dotat modelul RT-AC5300 ofera o performanta superioara in utilizare. Vitezele de transfer de date prin intermediul interfetei USB pot atinge valori de pana la 100 MB/s, in timp ce vitezele de descarcare/incarcare prin router (latime de banda WAN-LAN) pot atinge 1800 Mbps5.

   

   

  Capabilitati Wi-Fi Multiple cu Ajutorul Tehnologiei Revolutionare MU-MIMO

  MU-MIMO ii ofera fiecarui dispozitiv compatibil6 propria conexiune Wi-Fi la viteza maxima, astfel incat mai multe dispozitive se pot conecta concomitent fara a incetini in vreun fel reteaua. De fapt, RT-AC5300 se poate conecta simultan la multipli clienti compatibili MU-MIMO, la viteza maxima suportata de catre fiecare dispozitiv, spre deosebire de solutiile standard MIMO cu utilizator unic, in cazul carora fiecare dispozitiv trebuie sa astepte transmisiunile secventiale7.

   

   

  Optiuni de Conectivitate Multiple

  Cu ajutorul celor 4 interfete Gigabit LAN cu care este echipat RT-AC5300 veti putea conecta pana la patru dispozitive compatibile Ethernet in mod simultan. Dispozitivele ce nu dispun de o interfata Wi-Fi, cum are Televizoarele Inteligente, consolele pentru jocuri, unitatile de redare continut media, player-ele digitale, dispozitivele de stocare NAS si altele pot fi conectate acum la port-urilor lor dedicate, facand astfel din RT-AC5300 centrul de divertisment digital al retelei voastre personale.

   

   

  Agregarea Conexiunilor, Mai Multe Dispozitive, Viteze mai Ridicate!

  RT-AC5300 ofera o functie de Agregare a Conexiunilor (Link Aggregation), ce combina doua interfete LAN concatenate (port-urile 1 si 2) intr-o singura interfata pe fir ultra-rapida, ce suporta viteze de transfer de pana la 2 Gbps utilizand doua cabluri Gigabit Ethernet5. In cazul in care functia de Agregare a Conexiunilor este activata pe unitatea voastra NAS, clientii pot accesa viteze de transfer de date fara precedent.

   

   

  ASUSWRT – Controlul foarte Accesibil al Retelei

  RT-AC5300 este echipat cu interfata de control foarte avansata si intuitiva ASUSWRT, ce va ofer acces foarte usor si rapid atat la procesul de instalare foarte rapid, in doar 3 pasi, precum si la un numar mare de optiuni foarte avansate.

   

   

  1.Editia gratuita pentru routere suporta un singur dispozitiv selectabil din reteaua voastra de fiecare data, cu limite ale traficului GPN si include suport tehnic oferit de catre WTFast® Utilizatorii pot face un upgrade (contra-cost) pentru a accesa versiunea avansata, ce permite accelerarea simultana a unor dispozitive multiple, cu latime de banda GPN extinsa si functii avansate.

  2.Windows este marca inregistrata a Microsoft Corporation in Statele Unite si/sau alte tari.​

  3.Mac OS® este o marca inregistrata a Apple Inc.

  4.Linux® este o marca inregistrata de catre Linus Torvalds in Statele Unite si alte tari.

  5.Performantele reale pot varia ca rezultat al starii retelei si factorilor de mediu.

  6.Necesita prezenta unor clienti certificati MU-MIMO.

  7.Firmware-ul beta MU-MIMO va deveni disponibil la sfarsitul lui 2015.

 • Caracteristici tehnice

  Tip produsRouter
  Viteza Wi-Fi (Mbps)1000 + 2167 + 2167
  Frecventa (GHz)2.4 - 5 - 5
  StandardeIEEE 802.11 ac, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
  ManagementUPnP, IGMP v1/v2/v3, SNMP, NTP Client, Port Trigger, Virtual Server, DMZ, System Event Log
  ProtocoaleIPv4, IPv6
  Securitate64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , Radius with 802.1x, WPS support
  FirewallSPI intrusion detection,DoS protection
  Porturi1 x LAN, 4 x LAN
  Viteza Ethernet (Mbps)10 / 100 / 1000
  USB 2.01
  USB 3.01

  Informatii suplimentare

  Memorie128 MB Flash; 512 MB RAM
  Activitate LEDPower x 1; WAN x 1; LAN x 1; Wireless x 2; WPS x 1
  Antena8 antene internel; MIMO technology
  DNSDNS Proxy, DDNS
  DHCPDa
  VPNVPN client : PPTP client, L2TP client, OpenVPN client; VPN server: IPSec Pass-Through, PPTP Pass-Through, L2TP Pass-Through, PPTP Server, OpenVPN Server
  FacilitatiParental control, Network service filter, URL filter, Port filter, Beamforming; 3G/4G data sharing; IPTV support; Printer Server
  Functii / OptiuniWireless router mode; Access point mode
  Continut pachetRT-AC5300, Cablu RJ-45, Adaptor alimentare, Ghid de instalare rapida, CD cu software si manual

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareNegru
  Greutate (Kg)1.814
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.