Scanner

(20 produse)

   

  Scanner la cel mai mic pret din Romania!

   

  Principiul de baza al unui scaner este acela de a analiza o imagine si de a o procesa intr-un anumit fel. Captarea de imagini si text va permite salvarea informatiilor intr-un fisier de pe laptopul sau PC-ul tau. Apoi, se poate modifica sau imbunatati imaginea, se poate imprima sau utiliza in diverse scopuri.

   

  In ultimii ani, scanerele au devenit un element din ce in ce mai important pentru birouri, chiar si pentru acasa. Tehnologia scanerului nu este una necunoscuta sau complicata si iti poate usura activitatea indiferent de locul in care te afli. Scannerele sunt de mai multe feluri:

   

  Scannerul plat (Flatbed scanners), numite si scanere desktop, sunt cele mai versatile si mai utilizate scannere din piata. Scannerul plat este un dispozitiv controlat de computer care scaneaza electronic imaginile plasate pe placa sa plata, permitand sa fie stocate in forma digitala.

   

  Scanerelealimentate cu coli (Sheet-fed scanners) sunt similare cu scanerele plate, cu exceptia faptului ca, documentul este mutat si capul de scanare este imobil. Un scaner alimentat cu coli seamana foarte mult cu o imprimanta portabila mica.

   

  Scanerele portabile (Handheld scanners) folosesc aceeasi tehnologie de baza cu cea a unui scaner plat, dar se bazeaza pe utilizator sa le mute, in loc de o curea motorizata. Acest tip de scaner nu ofera cea mai buna calitate a imaginii, dar cu toate acestea, poate fi foarte util pentru capturarea rapida a diverselor documente.

   

  Scanerele cu tambur (Drum scanners) sunt folosite majoritar de industria editoriala pentru a captura imagini incredibil de detaliate. Se foloseste aceasta tehnologie numita tub fotomultiplicator.

   

  Majoritatea scanerelor din ziua de azi folosesc metoda single pass. Obiectivul imparte imaginea in trei versiuni mai mici ale originalului, apoi fiecare versiune mai mica trece printr-un filtru de culoare (fie rosu, verde sau albastru) intr-o sectiune discreta a matricei CCD. Scanerul combina datele din cele trei parti ale matricei CCD intr-o singura imagine color.

   

  Iti putem recomanda un Scanner de la BROTHER sau un Scanner de la Canon!

   

  Daca a venit timpul sa-ti cumperi un Scanner, atunci ai ajuns in locul potrivit, comanda acum la cel mai mic pret din Romania si ai livrare rapida in cateva zile!

   

   

  Intrebari frecvente

  Pe site-ul nostru gasesti mai multe tipuri de scannere in functie de nevoile si de bugetul tau. Punem la dispozitie doar branduri premium, precum Cannon, Brother, HP si multe altele, care suporta atat foi A3 cat si foi A4. Tipul de scanner fiind Flatbed, iar interfata prezinta USB (2.0; 3.0; 3.1; 3.2), Retea sau Wireless.

  In gama noastra gasesti doar branduri premium, precum BROTHER, la cele mai mici preturi din Romania. Punem la dispozitie imprimante termice directe, cu transfer termic sau cu ZINK Zero-Ink. Modurile de tiparire fiind color sau monocrom, iar interfata imprimantelor prezinta tehnologie Serial, USB, Wireless, Bluetooth si NFC.