Scaune auto copii

(150 produse)
  150 produse

   

  Scaune auto copii la cel mai mic pret din Romania!

  Te afli in cautarea unui scaun auto pentru copii sigur si confortabil? Cybex, Britax si Joie sunt branduri renumite in industria scaunelor auto pentru copii, iar solutiile lor cu isofix sunt deosebit de populare. Un scaun auto pentru copii este un element esential pentru siguranta micutilor in timpul calatoriilor cu masina. Cu ajutorul unui scaun auto copii, veti oferi protectie maxima si confort optim celui mic in timpul deplasarilor.

   

  Pentru o protectie maxima si o fixare sigura in masina, optati pentru scaune auto copii cu isofix. Aceasta tehnologie avansata asigura o instalare rapida si usoara, eliminand riscul montarii incorecte a scaunului auto. Scaunele auto cu isofix sunt proiectate pentru a oferi siguranta si confort, iar in cazul in care cautati o optiune suplimentara, un inaltator scaun auto pentru copii va poate oferi solutia ideala.

   

  Indiferent de brandul sau tipul de scaun auto pentru copii pe care il alegeti, asigurati-va ca respecta standardele de siguranta in vigoare si ca sunt potrivite pentru varsta si greutatea copilului dumneavoastra. Investitia intr-un scaun auto de calitate merita din plin, oferindu-va linistea si siguranta pe durata calatoriilor.

   

  Scaunul auto pentru copii reprezinta o alegere importanta pentru parinti, iar in catalogul nostru puteti gasi branduri de incredere care va pot oferi solutii excelente. De la scaune auto copii cu isofix, pana la inaltatoare scaun auto pentru copii, aceste branduri se asigura ca copilul dumneavoastra calatoreste in conditii de siguranta si confort.

   

  La noi vei gasi de asemenea scaune auto pentru copii adaptabile la orice etapa de crestere, incepand de la modelele pentru nou-nascuti (0-36 kg), pana la variante pentru copii mai mari, cu greutatea intre 9-36 kg si chiar optiuni pentru preadolescenti (15-36 kg). Toate acestea includ functionalitati avansate, cum ar fi pozitia de somn, asigurand nu doar siguranta, ci si confortul copilului tau pe parcursul calatoriilor lungi.

   

  In concluzie, asigurati-va ca alegeti un scaun auto de calitate, care respecta standardele de siguranta si reglementarile in vigoare. Siguranta si confortul copilului dumneavoastra sunt prioritare in timpul calatoriilor cu masina.

  Nu mai sta pe ganduri! Exploreaza gama noastra de scaune auto de calitate, si asigura-te ca micutul tau calatoreste in siguranta!

   

  Produse de marca | Scaune auto copii

  LIONELO | Scaune auto copii  MAXI COSI | Scaune auto copii  CANGAROO | Scaune auto copii  PRIMII PASI | Scaune auto copii  GRACO | Scaune auto copii  RECARO | Scaune auto copii  LORELLI | Scaune auto copii  4BABY | Scaune auto copii  MOMI | Scaune auto copii  KINDERKRAFT | Scaune auto copii  CHICCO | Scaune auto copii 

   

  Greutate suportata (Kg) | Scaune auto copii

  11 - 20 | Scaune auto copii  21 - 30 | Scaune auto copii  31 - 40 | Scaune auto copii  41 - 50 | Scaune auto copii 

   

   

  Intrebari frecvente

  In prezent, exista multe optiuni de scaune auto pentru copii care sunt considerate sigure. In general, cele mai sigure scaune auto pentru copii sunt cele care sunt instalate si utilizate corect, respectand ghidurile si reglementarile specifice tarii tale. In plus, recomandarile pot varia in functie de varsta si greutatea copilului. Unele dintre cele mai bune marci recunoscute pentru siguranta scaunelor auto pentru copii includ: Cybex, Britax Romer, Recaro, si Maxi Cosi. Este important sa verifici si sa urmaresti recomandarile si testele facute de organizatii si institute specializate in siguranta scaunelor auto pentru copii, cum ar fi EuroNCAP, IIHS sau ADAC.

  Indiferent de varsta sau greutate, gama noastra de scaune auto pentru copii acopera toate necesitatile, oferind optiuni variate pentru siguranta si confortul copiilor in masina. Avem scaune auto pentru copii de la 0-36 kg, ideale pentru nou nascuti si pana la varsta prescolara.Aceste scaune sunt echipate cu sisteme de prindere sigure si ajustabile, materiale confortabile si durabile, iar unele modele includ caracteristici suplimentare precum pozitia de somn, pentru a asigura o pozitie corecta si confortabila pe tot parcursul calatoriei.