Scaune Gaming

(51 produse)
  51 produse

  Creste-ti performanta la birou: vino sa vezi selectia noastra de scaune de gaming

   

  Tu stii de ce ai nevoie ca sa fii mai productiv? Pentru unii este nevoie de un mouse cu fir sau fara, o noua tastatura Logitech wireless sau poate chiar o tastatura de gaming Razer. Ai crede ca un scaun de gaming iti este necesar doar daca esti gamer. In realitate, cand vorbim despre scaune de gaming vorbim despre confort garantat: pozitia ta la birou va fi mai buna ca niciodata. Un scaun pentru gaming iti asigura o performanta crescuta la birou. Iar in perioada in care din ce in ce mai multi dintre noi lucram de acasa, acest lucru e vital. Daca esti in cautare de scaune de gaming ieftine, pentru ca nu vrei sa investesti prea mult intr-un scaun de birou, ai venit in locul potrivit.

   

  Chiar daca esti sau nu pasionat de jocuri, un scaun de gaming iti va imbunatati postura

   

  Te asteptam cu cele mai bune scaune de gaming pentru nevoile tale: daca esti gamer, stii cat de important este un scaun de gamer potrivit, care sa iti permita sa te concentrezi in jocurile tale favorite. Stiai ca te poti bucura de aceste scaune de birou si daca nu te joci? Daca stai peste 5 ore la birou, spatele tau are de suferit, de aceea este indicat sa optezi pentru un scaun de gaming ieftin, accesibil, pentru ca acestea sunt mult mai ergonomice, asigurandu-ti o postura mult mai sanatoasa.

   

  Ti-am pregatit cele mai bune scaune de gaming

   

  Punem pret pe calitate, de aceea iti oferim doar scaune de gaming de top - pentru ca spatele tau merita sa aiba o pozitie corecta la birou. Iti oferim cel mai mic pret din Romania la scaunele de gaming.

  Intrebari frecvente

  Ergonomia scaunului este regula de baza atunci cand vrei sa achizitionezi scaunul de gaming potrivit. Spatarul acestuia trebuie sa se poata lasa pe spate, fara a misca sezutul si trebuie sa aiba o forma ergonomica, cu un suport bun pentru spate si zona lombara. De asemenea, forma si ajustarea pernei pentru ceafa sunt importante. Bratele scaunului trebuie sa se poata ajusta atat in lateral, cat si in inaltime, oferind un real sprijin utilizatorului, cu atat mai mult cu cat vei folosi mouse-ul si tastatura.

  Majoritatea scaunelor de birou nu sunt ergonomice, nu iti mentin coloana vertebrala intr-o pozitie corecta si pe termen lung iti vor provoca mari dureri de spate.

  Scaunele de gaming sunt piese cu design specializat, care au o structura aparte ce asigura confort ridicat utilizatorului. Astfel de piese sunt si instrumente medicale extrem de eficiente si sunt utilizate cu succes de persoanele care au probleme de mobilitate.?