Cod produs: SCTSE094LA30A01

Scutece pentru adulti SENI Super, L, 30 buc

110,90
-15%
94,27 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Scutece pentru adulti Super SENI

  Scutecele cu sistem inchis Super Seni, reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu incontinenta medie. Acestea asigura:

  • Ajustare optima pe corp si senzatie de uscat (benzi elastice in partea din fata si din spate, plus sistem de prindere elastic dublu – arici si adeziv);
  • Absorbtie rapida si eficienta;
  • Reducerea mirosului neplacut;
  • Protectie impotriva scurgerilor laterale
  • Suprafata ce permite pielii sa respire;
  • Risc minim de aparitie a reactiilor alergice;
  • Posibilitatea pentru multiple inchideri si deschideri ale sistemului de prindere.

  Scutecele Super Seni pot fi folosite si pentru incontinenta mixta.

  Scutecele Super Seni au indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului.

  Cum se utilizeaza produsul

  Observatie: Inainte de utilizare, scutecul trebuie activat.

  Fixarea scutecului in cazul unei persoane care sta in picioare – cu sau fara ajutorul unui ingrijitor

  Asezati scutecul deja activat intre picioare.

  Observatie pentru ingrijitori: Scutecul poate fi fixat atat din fata cat si din spate – conteaza doar sa alegeti varianta cea mai confortabila, care sa nu exercite presiune asupra spatelui. Ajustati scutecul pe corp in fata si in spate.

  Ajustati scutecul pe corp in fata si in spate.

  Observatie pentru ingrijitori: Asigurati-va ca indicatorul de umiditate este aliniat cu culoana vertebrala. Persoana pe care o ingrijiti va poate ajuta sa fixati scutecul, tinandu-l cu mana in partea din fata.

  Fixati scutecul cu sistemul de prindere, incepand cu benzile de jos. Apoi fixati si benzile de sus, ajustand scutecul bine pe talie. Verificati scutecul sa fie bine fixat pe corp, sa nu se frece de piele iar volansele laterale sa nu fie pliate in interior. Rulati scutecul folosit si aruncati-l in cosul de gunoi. Nu aruncati produsul in toaleta.

  Fixarea produsului in cazul unei persoane care se afla in pozitia culcat

  Asezati-va pe marginea patului si indoiti un picior de la genunchi.

  Observatie: Daca sunteti in dreapta persoanei imobilizate indoiti piciorul stang si invers.

  Intoarceti persoana imobilizata pe o parte, dupa rezolvarea problemelor legate de igiena, puneti scutecul activat sub aceasta.

  Observatie: Nu uitati sa desfaceti aripioarele laterale care vor permite fixarea scutecului dupa ce intoarceti persoana imobilizata pe spate. Asigurati-va ca indicatorul de umiditate este aliniat cu coloana vertebrala.

  Intoarceti persoana imobilizata pe spate si indreptati picoarele. Trageti partea din fata a scutecului si verificati sa fie bine ajustat intre picioare. Fixati scutecul cu sistemul de prindere, incepand cu benzile de jos. Apoi fixati si benzile de sus, ajustand scutecul bine pe talie. Verificati scutecul sa fie bine ajustat pe corp, sa nu se frece de piele iar volansele laterale sa nu fie pliate in interior. Rulati scutecul folosit si aruncati-l in cosul de gunoi. Nu aruncati produsul in toaleta.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0