Instalare - Montaj

(12 produse)

  Pachete de montaj si mentenanta care sa vi se potriveasca.

  Noi va oferim mai multe pachete de instalare si mentenanta a aerelor conditionate, dar si a boilerelor electrice, pentru ca tu sa te bucuri de confort si sa scapi de grija gasirii unui specialist care sa te ajute sa instalezi aerul conditionat. Termenul de instalare este cuprins intre 1-3 zile sau 3-5 zile in functie de ce pachet de instalare vrei sa optezi. Noi va oferim pachetul de montare si mentenanta cel mai potrivit nevoilor tale pe termen lung.

  Montaj aer conditionat - mai usor si sigur ca niciodata cu serviciul nostru de instalare.

  Instalarea aerului conditionat este o munca dificila, prin serviciul nostru de instalare se asigura o montare rapida si sigura. Termenul de montaj este de 3-5 zile lucratoare de la data achizitionarii serviciului. Alege serviciul pentru aparatul tau: instalare aer conditionat dublu split, instalare aer conditionat 18000-24000BTU cu sau fara kit de montare inclus, instalare aer conditionat 9000-12000BTU cu sau fara kit de montare inclus.

  Revizie aer conditionat - o durata de viata mai lunga cu serviciul nostru de mentenanta.

  Pentru a extinde durata de viata a aparatului de aer conditionat este recomandata curatarea si mentenanta. Serviciu revizie simpla consta in igienizarea si curatarea aerului conditionat, serviciu revizie completa consta in verficare si eliminare bacterii, mucegai si mirosuri neplacute, incarcare cu Freon. 

  Instalare boiler electric.  

  Lasa pe mana unui specialist instalarea boilerului tau si beneficiezi de desfacere, verificare produs, montajul boilerului pe perete, racordarea la reteaua electrica si punerea in functiune, toate acestea la achizitionarea pachetului de serviciu instalare boiler.

  Comanda acum si nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte la serviciile de montaj si mentenanta!

  Intrebari frecvente

  In serviciul de montaj standard sunt incluse: traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica in limita a 3 ml, furtun scurgere condens, cablu electric 3 ml pentru conexiunile dintre unitatea interioara si cea exterioara, consola pentru unitatea exterioara inclusiv sistemul de prindere, banda matisat, stecher, cablu alimentare unitatea interna 1m. Aparatele care au kit de montaj inclus dispun deja de traseu frigorific 3ml, furtun scurgere, cablu electric de conexiune, banda matisat, cablu unitate interna. Nu se se vor livra suplimentar.

  Manopera de instalare standard presupune: Executarea unei singure gauri in peretele exterior pentru aparat monosplit, respectiv doua gauri pentru dublusplit. Amplasarea unitatii exterioare si unitatii interioare in limita traseului frigorific de 3m (monosplit), 6m (dublusplit). Badijonarea traseului frigorific (in limita de 3ml de traseu). Efectuarea probei de functionare si explicarea principalelor facilitati ale acestuia.