Instalare - Montaj Electrocasnice mari

(9 produse)

   

  Instalare si Montaj pentru Electrocasnice mari in cel mai scurt timp!

   

  Atunci cand iti cumperi electrocasnice noi, recomandarea noastra este sa chemi pe cineva instruit sa le monteze, astfel incat sa fii sigur de buna functionare a acestora. In acest sens, noi iti oferim mai multe variante, in functie de tipul de electrocasnice. 

   

  Instalare masina de spalat sau uscator rufe

  Aceasta are mai multe etape: desfacere si inlaturare ambalaj, desfacere suruburi de siguranta pentru transport, racordare la reteaua de apa si canalizare (clientul trebuie sa asigure in apropierea locului de montaj conectarea la reteaua electrica, apa si canalizare), reglarea picioarelor masinii pentru a fi stabila si orizontala, punere in functiune si proba de functionare.

   

  Serviciu schimbare sens usi frigider/combina frigorifica (fara kit de montaj inclus)

  Acesta are mai multe etape: deconectare echipament de la reteaua electrica, demontare suruburi si deconectare cabluri, demontare si montare balama, demontare si montare usi, punere in functiune (conectarea frigiderului sau a combinei) la alimentarea cu electricitate la cel putin o ora dupa terminarea procesului de inversare a usilor (clientul trebuie sa asigure in apropierea locului de montaj conectarea la reteaua electrica), aceasta procedura se va efectua de clientul final.

   

  Instalare aragaz

  Procesul de instalare are mai multe etape: desfacere, inlaturare ambalaj, verificare produs, asezare pe pozitie, racordare la retea de gaz (fara modificari, cu racord flexibil), conectare la reteaua electrica (daca este cazul), punere in functiune si proba de functionare, reglaje finale (inlocuire duze GN/GPL daca sunt incluse in pachet).

   

  Instalare masina de spalat vase

  Acest proces prezinta mai multe etape: desfacere si inlaturare ambalaj, racordare la reteaua de apa si canalizare (clientul trebuie sa asigure in apropierea locului de montaj conectarea la reteaua electrica, apa si canalizare), reglarea picioarelor masinii pentru a fi stabila si orizontala, punere in functiune si proba de functionare.

   

  Instalare SBS (cu racord la apa + demontare si montare usi)

  Manopera de montaj a acestui serviciu presupune: desfacere si inlaturare ambalaj, demontare si montare usi, racordare la reteaua electrica si la apa (clientul trebuie sa asigure in apropierea locului de montaj conectarea la reteaua electrica, apa si canalizare), reglarea picioarelor frigiderului pentru a fi stabil si orizontal, punere in functiune si proba de functionare.

   

  Instalare plita electrica incorporabila

  Procesul de instalare este urmatorul: se dezambaleaza si se verifica produsul, se pozitioneaza si se monteaza plita pe blatul de mobilier, se realizeaza racordarea la reteaua electrica (este absolut necesar ca in apropierea locului de montaj sa existe alimentare la reteaua electrica), aparatul (plita electrica) se va pune in functiune (prin conectarea la reteaua electrica), in vederea asigurarii tuturor functiilor prevazute de producator).

   

  Instalare hota fara burlan

  Instalarea se face astfel: desfacere, inlaturare ambalaj, verificare produs, pozitionare hota pe perete/mobilier (60-70 cm inaltime fata de flacara), conectare la reteaua electrica (clientul trebuie sa asigure in apropierea locului de montaj alimentare cu energie electrica), punere in functiune si proba de functionare.

   

  Instalare cuptor incorporabil

  Instalarea se realizeaza astfel: se dezambaleaza si se verifica produsul, se pozitioneaza si se monteaza cuptorul in corpul de mobilier, se realizeaza racordarea la reteaua electrica (este absolut necesar ca in apropierea locului de montaj sa existe alimentare la reteaua electrica), aparatul (cuptorul electric) se va pune in functiune (prin conectarea la reteaua electrica), in vederea asigurarii tuturor functiilor prevazute de producator).

   

  In termen de 1-3 zile lucratoare iti garantam instalare sau montaj pentru electrocasnicele tale. Nu ezita sa comanzi serviciul sau sa ne contactezi pentru mai multe informatii!

   

   

  Intrebari frecvente

  Manopera de instalare difera in functie de electrocasnicele pe care le-ai achizitionat. Pentru electrocasnicele mari instalarea se realizeaza dupa ce se verifica mai intai pachetul, se scoate cu grija din ambalaj, se aseaza in spatiul potrivit, apoi urmeaza racordarea acestuia in siguranta la o sursa de curent sau in functie de electrocasnicul ales, la o sursa de gaz sau apa. La final electrocasnicele se pun in functiune si se efectueaza o proba de verificare.

  Electrocasnicele care beneficiaza de montare sau instalare sunt: masini de spalat sau uscatoare, cuptoarele si plitele incorporabile, aragaze, hote, instalare usi pentru frigider.

  Intra pe site-ul nostru la categoria electrocasnice mari si alege serviciul de montaj potrivit electrocasnicelor alese de tine, sau intreaba in magazin la casa, atunci cand efectuezi plata.

  Electrocasnicele mari vor fi instalate in termen de 1-3 zile lucratoare de la achizitionarea pachetului de montare eletrocasnice mari.