Cod produs: AUT12972XVS2

Set 2 becuri far PHILIPS X-Treme Vision 12972XVS2+, 130%, H7, 12V, 55W

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

   

  Duceti performanta la x-trem

  Philips X-tremeVision sunt cele mai luminoase becuri auto pe care le puteti cumpara. Acestea au o luminozitate cu 130% mai mare si un fascicul luminos cu pana la 130 de metri mai lung decat al celorlalte lampi auto. Prin urmare vedeti la o distanta mai mare, reactionati mai rapid si conduceti mai sigur.

   

   

  Lumina cu 20% mai alba pentru a imbunatati confortul si siguranta

  Lumina alba intensa (3.700 K) este cu pana la 20% mai alba decat cea a farurilor standard. Tehnologia patentata Gradient Coating™ de la Philips produce o lumina mai puternica. Prin urmare, va puteti bucura de cea mai intensa performanta de iluminare si de o experienta de conducere pe timpul noptii extrem de confortabila.

   

   

  Siguranta pentru intreaga durata de viata, pentru ca dvs. sa puteti vedea si sa fiti vazut

  Fiecare defect potential al unei piese de schimb este un risc pentru dvs. si pentru vehiculul dvs. Acest lucru este in special adevarat pentru faruri. Fiecare far defect reduce vizibilitatea si siguranta pentru dvs. si pentru traficul de pe sensul opus. Philips X-tremeVision este optimizat pentru o durata de viata indelungata si fiabila. Astfel ca dvs. sa puteti vedea si sa fiti vazut pentru mai mult timp decat cu oricare alta lampa de performanta ridicata.

   

   

  Performanta inseamna mai multa lumina si o durata de viata mai lunga

  Farurile Philips X-tremeVision sunt concepute pentru performanta desavarsita, producand lumina de 130% mai intensa, fara a compromite durata de viata. Cu pana la 450 de ore*, durata de viata Philips X-tremeVision este considerabil mai mare decat cea a solutiilor de la competitori din categoria cu lumina suplimentara. (*H4 si H7 testate la tensiune standard de 13,2 V).

   

    Vedeti mai departe si reactionati mai rapid cu 130% mai multa luminozitate
  Iluminatul perfect este extrem de important la distanta - de obicei intre 75 si 100 de metri in fata vehiculului. Cu becurile auto Philips X-tremeVision puteti vedea cu pana la 45 de metri mai departe, oferindu-va un timp de reactie cu 2 secunde mai lung. Philips X-tremeVision va amplifica vizibilitatea cu pana la 130% mai multa lumina la drum. Acest lucru va ajuta sa recunoasteti obstacole si orice pericole potentiale mai devreme decat cu orice alta lampa cu halogen.

   

   

  Cel mai luminos bec: vizibilitate si performanta desavarsite

  Cu geometria sa cu filament de inalta precizie optimizat, cu umplere cu gaz de presiune ridicata de pana la 13 bari, acoperire de inalta precizie si sticla de cuart UV de calitate inalta, farurile Philips X-tremeVision stabilesc un nou reper in iluminatul auto. Acestea sunt concepute pentru performanta desavarsita si vizibilitate fara compromisuri.

   

   

  Cele mai sigure faruri, cu utilizare legala pe drum

  Philips X-tremeVision este, de departe, cel mai sigur, mai simplu si mai eficient mod de actualizare a farurilor masinii dvs., care respecta parametrii legali. Acestea sunt complet certificate ECE.

   

  Calitate si performanta exceptionale ale fasciculului

   Cu o combinatie de mai multa lumina si temperatura de culoare crescuta, Philips X-tremeVision are cea mai buna performanta a fasciculului din segmentul becurilor cu halogen.

  Contrast minunat pentru un condus confortabil

   Temperatura crescuta a culorii farurilor Philips X-tremeVision (disponibile in versiuni H1, H4 si H7) permite ochilor sa focalizeze mai bine si sa perceapa mai bine contrastele la distante mari. Astfel, condusul dupa lasarea intunericului devine o experienta mult mai confortabila si mai sigura.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0