Cod produs: CLCMYRSTYLEV70

Sistem Desktop PC MYRIA Style V70 Powered by ASUS, AMD Ryzen 7 5800X pana la 4.7GHz, 16GB, 1TB + SSD 480GB, NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB, Ubuntu

7.499,90
-500 lei
6.999,90 lei
stoc epuizat

Beneficii

 • Joc cadou
 • Descriere

  Esti pasionat de navigare pe internet sau diverse jocuri? Si noi! Din acest motiv venim in intampinarea ta cu cele mai noi desktop-uri MYRIA dotate cu componente de ultima generatie, capabile sa faca fata atat exigentelor tale, cat si jocurilor din ce in ce mai infometate dupa resurse.

  Schimba acum vechiul calculator pe un nou desktop MYRIA si poti uita de acum incolo de setarile LOW! Treci la nivelul ULTRA!

  Sistem Desktop Myria Style V70

  Spune acum adio graficii pixelate si batailor de cap de a umbla prin CFG doar pentru a scoate cateva FPS-uri. MYRIA este raspunsul tau! Comanda acum!

  Ryzen 7 5800X combina performantele cu crearea de continut de un nivel superior. Ai nevoie de performante de joc si programare complexa? Ia-ti cel mai rapid procesor cu 12 nuclee si frecventa pana la 4.7GHz, pentru computere desktop personale.

  NVIDIA GEFORCE RTX

  Placile grafice si laptopurile NVIDIA® GeForce® RTX au la baza tehnologia NVIDIA Turing™, arhitectura pentru jucatori si creatori. Obtine performanta adevarata si functii de ultima generatie cu nucleele de ray-tracing dedicate si cu DLSS 2.0 bazat pe AI.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 24 luni
  Include taxa verde: 7,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  1