Cod produs: CLCMYRVISION48W

Sistem Desktop PC MYRIA Vision 48W Powered by ASUS, Intel Core i9-10850K pana la 5.2GHz, 32GB, HDD 1TB + SSD 480GB, NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti 12GB, Windows 10 Home

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Sistem PC Myria Vision 48 cu Windows 10 Home

  Esti gamer impatimit? Si noi! Din acest motiv venim in intampinarea ta cu cele mai noi desktop-uri MYRIA dotate cu componente de ultima generatie, capabile sa faca fata atat exigentelor tale, cat si jocurilor din ce in ce mai infometate dupa resurse.

  Schimba acum vechiul calculator pe un nou desktop MYRIA si poti uita de acum incolo de setarile LOW! Treci la nivelul ULTRA!

  Iti place sa faci livestream? Minunat! Procesoarele, placile video si ramii din sistemele noastre sunt mai mult decat capabile sa iti ofere posibilitatea de a difuza live gameplay din jocul tau preferat la o rezolutie FULL HD.

  Spune acum adio graficii pixelate si batailor de cap de a umbla prin CFG doar pentru a scoate cateva FPS-uri. MYRIA este raspunsul tau! Comanda acum!

  Testeaza performanta noilor procesoare Intel Gen. 10

  • Productivitate sporita

  Functiile de performanta inteligente incorporate invata si se adapteaza la ceea ce faceti, directionand dinamic puterea acolo unde aveti cel mai mult nevoie. Procesoarele Intel® Core ™ de a 10-a generatie, cu memorie Intel® Optane ™, ofera capacitatea de reactie pentru a face mai mult.

  • Divertisment premium

  O noua arhitectura grafica accepta experiente vizuale ultra-vii - precum video 4K HDR si jocuri 1080p. Procesoarele Intel® Core ™ de a 10-a generatie cu grafica Intel® Iris® Plus va permit sa experimentati divertismentul ca niciodata.

  • Jocuri serioase

  Bucurati-va de un joc FPS incredibil, ridicat, chiar si in timp ce transmiteti si inregistrati pana la 5,3 GHz. Accelerarea memoriei Turbo si Intel® Optane ™. Acasa si in miscare, procesoarele overclockabile Intel® Core ™ de a 10-a generatie alimenteaza platformele de jocuri pentru laptop si desktop.

  NVIDIA GEFORCE RTX

  Placile grafice si laptopurile NVIDIA® GeForce® RTX au la baza tehnologia NVIDIA Turing™, arhitectura pentru jucatori si creatori. Obtine performanta adevarata si functii de ultima generatie cu nucleele de ray-tracing dedicate si cu DLSS 2.0 bazat pe AI.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 24 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  6