Sistem Wireless Mesh ASUS Lyra AC2200, Tri Band 400 + 867 + 867 Mbps, 2 Buc, alb

Cod produs: ACPMAPAC22002PK
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Semnal Wi-Fi in fiecare colt al casei

  Eliminati punctele moarte ale retelei voastre Wi-Fi si luati-va la revedere de la conexiunile lipsite de fiabilitate. ASUS Lyra ofera conexiuni Wi-Fi ultra-rapide si foarte fiabile in fiecare colt al locuintei voastre. Indiferent ca utilizati un smartphone, PC, consola de jocuri sau dispozitiv pentru crearea de case inteligente, Lyra asigura faptul ca fiecare dispozitiv va beneficia de o conexiune foarte stabila, puternica si sigura – oriunde in casa si in orice moment.

  Conexiune Wi-Fi pe care va puteti baza

  Indiferent ca va aflati la subsol, in gradina sau in living, va doriti ca toate dispozitivele voastre dotate cu conexiune Wi-Fi sa functioneze la parametrii optimi. Sistemul Wi-Fi pentru acoperirea intregii locuinte ASUS Lyra utilizeaza trei hub-uri wireless interconectate pentru a oferi un semnal ultra-rapid, fiabil si sigur in orice colt al locuintei voastre.

  Tehnologia sa inteligenta va ofera libertatea de a va plimba oriunde prin casa, conectandu-va in permanenta si in mod automat la cea mai buna sursa de semnal.

  Semnal Wi-Fi mereu stabil

  ASUS Lyra va conecteaza intr-o maniera inteligenta la cea mai buna sursa de semnal si schimba in mod activ hub-ul activ, fara intreruperi, in timp ce voi va plimbati pin casa – astfel incat veti beneficia in permanenta de un semnal puternic si cursiv.

  Wi-Fi, simplificat

  Cu ASUS Lyra, am simplificat conexiunea Wi-Fi. Lyra creeaza o singura retea Wi-Fi pentru intreaga locuinta, astfel incat nu trebuie sa va faceti probleme legate de reteaua pe care trebuie sa o alegeti – Lyra indeplineste toate aceste operatiuni complicate in locul vostru. Acum nu trebuie sa faceti altceva decat sa va bucurati pe deplin de conexiunea voastra Wi-Fi foarte performanta!

  Mai multe benzi, mai multa capacitate

  Pentru a va oferi un maxim de performanta, ASUS Lyra utilizeaza trei benzi de frecvente separate. Fiecare hub utilizeaza un hub pentru a comunica cu celelalte, lasand celelalte doua benzi complet libere pentru conexiuni ultra-rapide cu dispozitivele voastre.

  Antene inteligente pentru conexiuni Wi-Fi stabile

  Fiecare hub Lyra dispune de patru antene inteligente integrate. Atunci cand adaugati un nou hub retelei Lyra existente, aceasta verifica puterea si calitatea semnalului pe fiecare conexiune a antenelor si le utilizeaza pe cele mai bune doua dintre acestea. Astfel, daca in retea sunt mai mult de 2 hub-uri, Lyra se va conecta in mod automat la hub-ul cu cel mai bun semnal.

  Retea Wi-Fi mai rapida, pentru fiecare Hub

  Design-ul cu trei antene al sistemului Lyra si tehnologia antenelor inteligente optimizeaza conexiunea dintre hub-uri, astfel incat fiecare dintre acestea primeste cel mai bun semnal Wi-Fi posibil, pentru un nivel maxim de stabilitate. Chiar si in cele mai dificile conditii, performanta pe raza extinsa a sistemului Lyra la cel mai indepartat hub este mai buna decat cea oferita de sisteme multi-hub concurente.

  *Comparatie bazata pe o procedura de testare a transferului de date bi-directional in banda de 5GHz realizata de catre ASUS intr-un mediul controlat, de laborator, utilizand ASUS Lyra si un sistem rival de retea tip sita cu trei hub-uri. Hub-ul principal a fost instalat la o distanta de 50m de hub-ul principal, iar cel mai indepartat hub se afla la o distanta de 8m de hub-ul secundar.

 • Caracteristici tehnice

  Tip produsSistem Wi-Fi Mesh
  Rata de transfer Wi-Fi (Mbps)400 + 867 + 867
  Frecventa (GHz)2.4 - 5 - 5
  StandardeIEEE 802.11 ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
  ManagementControl Parental; AiProtection
  SecuritateWPA2-PSK
  Porturi1 x LAN, 1 x WAN
  Rata de transfer Ethernet (Mbps)10 / 100 / 1000

  Informatii suplimentare

  Alte detaliiTehnologie MIMO; Buton resetare; QoS adaptiv
  Continut pachetLyra x2; Adaptor AC; Ghid de Utilizare; Cablu de retea (RJ-45)
  Activitate LEDStatus functionare
  Antena7 antene interne

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)14.9 x 14.9 x 4.95
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.