Cod produs: ROUZENWIFIXD6

Sistem Wireless Mesh Gigabit ASUS ZenWiFi XD6, WI-Fi 6, Dual-Band 574 + 4804 Mpbs, 2 Buc, alb

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Acoperire in intreaga casa

  Sistemul ZenWiFi XD6 este format dintr-o pereche de routere ASUS AX5400 WiFi 6, cu tehnologii unice care va ofera conexiuni WiFi super rapide si sigure - in interiorul sau in afara casei dvs.!

  Configurare Smart & Flexible Backhaul

  ASUS ZenWiFi XD6 va ofera optiuni alternative de backhaul: Ethernet si WiFi. Routerul alege in mod inteligent cea mai fiabila metoda pentru dvs. pe baza calitatii conexiunii. Daca preferati, puteti alege, de asemenea, manual tipul de conexiune backhaul.

  WiFi 6

  Adevarat streaming 8K

  ZenWiFi XD6 va pune WiFi-ul in viteza superioara! Cu o latime de banda totala de pana la 5400 Mbps, este de pana la 2,2 ori mai rapid * decat routerele WiFi 5 **.

  * Latimea de banda de 160 MHz poate fi indisponibila in banda de 5 GHz in anumite regiuni / tari din cauza restrictiilor de reglementare.

  * Este necesar un dispozitiv WiFi 6 compatibil.

  ** Datele compara viteza 4x4 11ax pe latimea de banda 5GHz 160MHz cu modulatia 1024QAM cu viteza 4x4 11ac pe 5GHz 80MHz cu modulatia 256QAM.

  *** Numarul de viteza este calculat cu o rata de date a benzii de 2,4 GHz si a benzii de 5 GHz, care sunt respectiv 574 si 4804 Mbps. Si canalele DFS nu pot fi acceptate in unele tari din cauza reglementarilor locale.

  Cel mai bun WiFi pentru toate dispozitivele tale

  WiFi 6 (802.11ax) este proiectat pentru a face fata mai multor dispozitive, asa ca, chiar daca casa dvs. este dotata cu dispozitive WiFi, va veti bucura in continuare de WiFi rapid peste tot. WiFi 6 foloseste, de asemenea, tehnologia speciala Target Wake Time care reduce consumul de energie al dispozitivelor conectate cu pana la 7X, extinzand durata de viata a bateriei *.

  * Este necesar un dispozitiv WiFi 6 compatibil

  Functioneaza cu orice dispozitiv WiFi

  WiFi 6 este pe deplin compatibil cu toate generatiile de WiFi, astfel incat sa puteti conecta orice dispozitiv la ZenWiFi XD6, indiferent daca foloseste 802.11ac, 802.11n sau alte standarde WiFi anterioare.

  Arata inteligent pentru case inteligente

  ZenWiFi XD6 functioneaza perfect cu serviciile smart-home - inclusiv abilitatile Alexa.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0