Sisteme PC

(207 produse)
  207 produse

   

  Sistem PC - Calculator la cel mai mic pret din Romania!

   

  Calculator pc sau laptop?

   

  In ultimul timp se vorbeste foarte mult despre laptopuri si mai putin despre sisteme PC. De multe ori insa, un calculator pc te ajuta sa-ti faci treaba mult mai bine si eficient – in industrii precum IT, design grafic sau gaming, calculatorul primeaza din punct de vedere al performantei in fata laptopului, mai ales daca optezi pentru all in one pc. Dezvoltarea acestor industrii a dus si la o diversificare a gamei de produse.Poti gasi astazi sisteme pc pentru gaming sau unitate pc gaming, desktop pc pentru acasa sau sisteme pc all in one

   

  Desktop pc – elemente componente 

   

  In componenta unui pc desktop intra urmatoarele elemente necesare functionarii: unitate centrala, monitor, mouse, tastatura. Fiecare element trebuie sa fie ales in functie de scopul in care va fi folosit un sistem desktop. Mouse-ul nu este mai putin important decat unitatea centrala, mai ales in materie de gaming. Asa ca, acorda o atentie deosebita fiecarui element component al unui sistem desktop pc, daca vrei sa te bucuri de performanta si eficienta.

   

  Unitate pc – criterii de alegere de luat in considerare

   

  Atunci cand trebuie sa alegi o unitate pc potrivita nevoilor tale, varietatea de produse tip unitate centrala pc te poate coplesi. Iata care sunt elementele de care trebuie sa tii cont: placa de baza, procesorul (Intel sau AMD), memoria RAM (alege o unitate desktop cu o memorie cat mai mare, minim 4 GB), placa video (daca planuiesti sa folosesti un pc pentru gaming) si carcasa (alege o carcasa rezistenta).

   

  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla primul despre ofertele la  sisteme pc!

   

   

  Intrebari frecvente

  Consumul depinde de tipul unitatii PC si de dotarile sale si il poti afla citind specificatiile. In medie, o unitate pc consuma aproximativ 68W/h fara activitate, 75W/h la o functionare normala si aproximativ 100 W/h in timpul jocului.

  In alegerea celui mai bun calculator PC pentru tine ar trebui sa tii cont de urmatoarele criterii: scopul cu care il vei folosi (recreere, programare, gaming, etc.), performanta fiecarei componente, dotari si accesorii suplimentare, design, pret.

  In general, un computer personal (PC) este un microcalculator conceput pentru a fi utilizat de o singura persoana. Inainte de aparitia PC-ului, calculatoarele erau concepute pentru companii care atasau terminale pentru mai multi utilizatori la un singur calculator mare, ale carui resurse erau impartite intre toti utilizatorii.

  Toate tipurile de dispozitive de calcul, cum ar fi tabletele, PC-urile sau laptopurile, dispun de o unitate asemanatoare unui creier, numita unitate centrala de procesare sau CPU. CPU-ul computerului calculeaza si interpreteaza instructiunile in timp ce navighezi pe internet, scrii documente, te joci sau executi programe software.