Cod produs: SSD2DP97AA

Solid-State Drive (SSD) HP S700, 120GB, SATA3, 2.5", 2DP97AA

82,79
-10%
74,51 lei
in anumite magazine
Capacitate: 120 GB
 • 120

  GB

 • Descriere

  HP SSD S700 2.5" Series

  Conceput pentru a spori viteza de raspuns a notebook-urilor si desktop-urilor, SSD-ul HP S700 ofera viteza mare pentru pornire, incarcare si transfer de fisiere, accelereaza complet sistemul computerului si ofera o experienta de functionare lina si receptiva. In conformitate cu standardele de calitate HP, S700 SSD ofera fiabilitate si compatibilitate ridicate si servicii de garantie limitata de 3 ani. HP ofera gratuit software de migrare a sistemului de date pentru a garanta o actualizare convenabila a sistemului.

  Seria HP SSD S700 2.5" este conceputa pentru computere portabile si desktop. Indiferent daca sunt platforme mai vechi sau au cea mai recenta arhitectura de placa de baza, SSD-ul S700 va imbunatati performanta sistemului PC fara probleme de compatibilitate.

  HP SSD este cea mai recenta solutie pentru tehnologia de stocare si are beneficii semnificative fata de hard disk-urile traditionale. Unitatile cu stare solida pot imbunatati performanta intregului sistem, oferind: performanta superioara, timp de pornire imbunatatit, timpi mai rapidi de incarcare a aplicatiilor, durata de viata mai lunga a bateriei si fiabilitate mai buna a sistemului. In calitate de lider in industria PC-urilor, asigurarea calitatii SSD HP incepe in etapa de proiectare R&D si continua prin intregul proces de productie. Calitatea este conceputa in fiecare produs in conformitate cu filozofia corporativa HP. Seria S700 accepta pe deplin autotestarea DST a computerelor HP pentru a se asigura ca produsul va suporta fara probleme toate sistemele de computere marca HP. In acelasi mod, deoarece computerele HP folosesc majoritatea platformelor de computere contemporane, SSD-ul HP este o unitate extrem de compatibila, indiferent de marca PC-ului. HP are o retea globala excelenta de puncte de service pentru a sprijini utilizatorii cu intrebari despre produs.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 0,18 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.83
  6

 • Intrebari
  0