Ramanem deschisi pentru tine! Vezi programul celui mai apropiat magazin.

Lasa-ne datele tale si te sunam noi

Credex cauta pentru tine cea mai buna oferta la creditul de nevoie personale la toate bancile partenere si te ajuta sa iei cea mai buna decizie, pentru orice proiect ai de realizat, fara niciun comision de intermediere!

  • Renovare
  • Masina
  • Vacanta
  • Refinantare
  • Mobila
  • Proiectul tau

Avantaje

Cea mai buna oferta

Cautam cea mai buna oferta la bancile partenere pentru tine fara niciun fel de cost suplimentar.

Obtine gratuit sfaturi profesioniste

Iti recomandam produsul optim potrivit pentru tine - imprumut bancar, leasing, imprumut de la o institutie financiara non-bancara – IFN.

Economisesti timp

Oferim servicii financiare, oriunde, chiar si la locul de munca sau acasa.

Pregatirea dosarului

Te ajutam in finalizarea dosarului de credit si programam cu banca partenera toate detaliile pentru finalizarea contractului de credit.

Exemplu rata lunare

Ratele prezentate in tabelul de mai sus sunt informative si nu prezinta valoare contractuala. Campanie supusa unor termene si conditii, valabila pana la data de 31 mai 2020.

Credex Broker, este partenerul Idea Bank pentru intermedierea creditelor de nevoi personale în magazinele Media Galaxy și online. Exemplu reprezentativ de cost - dobândă variabilă: Pentru un credit Idea::selfie în sumă de 30.000 lei, contractat pe un termen de 5 ani, cu un comision de analiză dosar de 400 lei, te poți încadra de la o dobândă variabilă minimă de 7,06% (cu o rată lunară de 595 lei, DAE de 8%, valoare totală plătibilă de 35.693 lei) până la o dobândă variabilă maximă de 15,16% (cu o rată lunară de 716 lei, DAE de 17,08%, valoare totală plătibilă de 42.973 lei).

Dobânda s-a calculat după formula Indice de Referință pentru Creditele acordate Consumatorilor (IRCC) din data de 03.01.2020 în valoare de 2,36% + marja fixă (de la 4,70% până la 12,80% în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) luând în considerare un discount în valoare de 2 punct procentual pentru virarea venitului prin Idea::Bank.