Soundbar BOSE TV speaker, Bluetooth, negru

Cod produs: HTS8383092100
Soundbar BOSE TV speaker, Bluetooth, negru
Soundbar BOSE TV speaker, Bluetooth, negru
Soundbar BOSE TV speaker, Bluetooth, negru
 
PRP:
1.550,00 lei
1.149,00 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni

Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat in conditii normale
functionare perfecta!
 • Ambalaj original deteriorat.
  Zgarieturi minore pe suprafete lucioase.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 1.149,00
  976,65 lei
 • Descriere

  ACUM AUZI MAI BINE LA TV

  Soundbar-ul Bose TV reprezinta o solutie simpla, intr-un pas, pentru imbunatatirea sunetului TV. Este mic, dar puternic, conferind un sunet clar, echilibrat si natural, care imbunatateste dialogurile si performanta basilor.

  CARACTERISTICI

  Setare simpla - O singura conexiune la TV si e gata imediat!

  Performante acustice – cele doua difuzoare full-range sunt orientate astfel incat sa confere sunet amplu, in timp ce tweeter-ele din centru sunt destinate claritatii dialogurilor.

  Claritate imbunatatita – Puteti seta soundbar-ul Bose TV in modul Dialog pentru a imbunatati si mai mult claritatea dialogurilor, conversatiilor si programelor de stiri.

  Muzica wireless – Cu soundbar-ul Bose TV puteti face streaming cu continut din orice dispozitiv Bluetooth.

  Dimensiuni mici – Cu doar 5 cm inaltime, soundbar-ul Bose TV este atat de mic incat poate incapea aproape oriunde. De asemenea, sunt disponibile optional suporturi pentru perete (aceleasi care se folosesc si pentru soundbar-urile Bose 500 si Bose 700)

  Mai multa muzica. Soundbar-ul Bose TV este prevazut cu conectivitate Bluetooth, asa ca puteti asculta orice doriti, oricand doriti. Apasati butonul Bluetooth de pe telecomanda pentru a conecta un dispozitiv si a reda muzica si podcast-uri wireless.

  Mai mult bas. Soundbar-ul Bose TV confera sunet uimitor de clar si profund pentru o boxa de aceste dimensiuni – in plus, puteti apasa butonul Bass de pe telecomanda pentru si mai mult!

  Mai multa claritate.­ In modul Dialog, soundbar-ul Bose TV analizeaza ce urmariti, astfel incat sa ridice vocile pentru auzi si a intelege si a auzi mai clar fiecare cuvant. Apasati simplu butonul “Dialogue mode” de pe telecomanda pentru a activa aceasta optiune.

  Usor de setat, usor de folosit. Proiectat pentru a simplifica, soundbar-ul Bose TV foloseste o singura conexiune la TV prin intermediul unui cablu audio optic (inclus in pachet) sau al unui cablu HDMI (se achizitioneaza separat), astfel incat puteti trece rapid de la despachetare la vizionare. Cu HDMI-CEC puteti folosi telecomanda TV-ului dvs pentru a controla volumul boxei. Aceasta detecteaza un semnal de la TV atunci cand este pornit si porneste automat, de asemenea.

  Adaugati mai multe, oricand.

  Daca doriti si mai mult bas ori sa extindeti sistemul, puteti adauga prin fir un subwoofer pentru a beneficia de o experienta home cinema. Soundbar-ul Bose TV este compatibil cu basii Bose 500 si Bose 700. Este necesar, de asemenea, un cablu jack (3.5 mm) pentru conectarea modulului de bas Bose (se achizitioneaza separat).

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.67
  3 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020