Cod produs: ACC90YH01K0B2EA

Stand casti ASUS ROG Throne Qi, Incarcare Wireless Qi, 7.1 surround, Hi-Res, RGB

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  DOMINATI ZONA DE GAMING

  ROG Throne Qi este un suport pentru casti de gaming cu incarcare wireless proiectat sa va mentina incarcate si gata de actiune smartphone-ul sau alte dispozitive compatibile Qi si sa va organizeze zona de gaming. Un DAC si amplificator ESS vor imbunatatii experienta audio cu casti, oferind un sunet imersiv in jocuri, in vreme ce efectele de iluminare RGB personalizabile la 360 de grade care se sincronizeaza cu alte accesorii Aura Sync, ofera o experienta de iluminare uimitoare si unitara. ROG Throne Qi dispune si de un hub ultra-rapid cu doua porturi USB 3.1 cu alimentare, ceea ce il face o solutie completa pentru organizarea si incarcarea echipamentului de gaming.

  FII ORGANIZAT, STAI INCARCAT

  Suportul pentru casti ROG Throne Qi ofera un loc dedicat pentru depozitarea castilor dvs. de gaming alaturi de comoditatea incarcarii wireless Qi, mentinand zona de gaming organizata si libera de orice aglomerare cauzata de cablurile pentru incarcare. Alimentarea wireless Qi* rapida si eficienta permite sa va incarcati telefonul si alte dispozitive compatibile Qi, iar un indicator LED incorporat va tine la curent cu starea incarcarii.

  * Adaptorul AC trebuie sa fie conectat pentru a permite incarcarea wireless. Obiectele de metal sau cele care contin metal, precum monedele sau cardurile de credit, nu ar trebui sa fie amplasate in zona de incarcare

  EXPERIENTA AUDIO IMBUNATATITA

  ROG Throne Qi are incorporat un DAC si amplificator ESS 9118 care ofera un sunet imbunatatit pentru casti atunci cand rulati jocuri si in streamingul de muzica si video. In plus, cu Hyper Grounding si tehnologia de diversificare a semnalului audio, care dezlantuie intregul potential al DAC-ului ESS prin procesarea individuala a semnalelor audio si de iluminare, va veti bucura de un sunet detaliat, dinamic si captivant in jocurile si continutul media favorit.

  ILUMINARE ASUS AURA RGB

  Exprimati-va stilul de joc cu iluminarea personalizabila Aura RGB de pe ROG Throne Qi. Cu 18 zone de iluminare RGB care pot fi personalizate independent cu o combinatie de peste 16.8 milioane de culori, plus sase efecte de iluminare presetate, puteti crea o experienta de iluminare uimitoare care va apartine in totalitate.

  SINCRONIZATI-VA ECHIPAMENTUL

  Tehnologia ASUS Aura Sync va permite sa sincronizati efectele de iluminare ale tuturor produselor ROG compatibile cu Aura* pentru a crea o atmosfera de gaming unica si captivanta.

  *Necesita o placa de baza ASUS compatibila Aura.

  MAI MULTA PUTERE SI CONECTIVITATE

  ROG Throne Qi este deasemenea si un hub USB cu doua porturi USB 3.1 care ofera conectivitate ultra-rapida si o putere de 1.5A pentru incarcarea dispozitivelor. Astfel puteti ramane intotdeauna conectat si va puteti mentine toate dispozitivele incarcate, chiar daca acestea nu suporta incarcare wireless Qi.

  DESIGN ARCUIT OPTIMIZAT

  Un design arcuit optimizat cu suprafata de cauciuc anti-alunecare ofera o platforma stabila pe care puteti tine in siguranta castile si le veti proteja de zguduituri si alte socuri. In plus, suprafata mare de contact de pe zona arcuita distribuie uniform greutatea castilor, protejand impotriva deformarii pernitelor acestora, care astfel raman intr-o stare buna si sunt confortabile.

  ARMOURY II

  Software-ul Armoury II ofera elemente extensive de control si o interfata de utilizare intuitiva, care permit reglarea facila a lui ROG Throne Qi pentru a functiona conform preferintelor dvs. Preluati controlul deplin asupra experientei audio, de la sunet 7.1 virtual surround si egalizator (EQ), la echilibrarea nivelului difuzoarelor 7.1, iar apoi creati si aplicati cu usurinta profiluri audio pentru diferite tipuri de jocuri, cum ar fi FPS-uri si curse, pentru cel mai bun si captivant sunet indiferent de scenariu.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0