Storcatoare de fructe si legume

(45 produse)

  Storcator de fructe si legume la cel mai mic pret!

   

  Ofera-i organismului tau un stil de viata sanatos si toate beneficiile fructelor si legumelor proaspete, cu ajutorul unui storcator de fructe electric. Pregatite la storcatorul de fructe si legume la rece, sucurile, piureurile din legume si fructe si smoothie-urile sunt ideale pentru nutritia sanatoasa a adultilor si a copiilor deopotriva. 

   

  Incepe fiecare zi cu un plus de energie si un suc pregatit in storcatorul de citrice

   

  Dintr-o bucatarie moderna si complet echipata nu trebuie sa lipseasca aparatele electrocasnice care ne fac viata mai usoara si ne ajuta sa traim sanatos, urmand o dieta echilibrata. Daca doresti sa incepi o dieta mai sanatoasa si sa incluzi in mesele tale zilnice fructe si legume proaspete, alege un storcator de citrice eficient si usor de folosit.

   

  Completeaza-ti bucataria cu un storcator de fructe si legume prin presare la rece

   

  Confortul nostru depinde in mare masura de electrocasnicele inteligente cu care echipam bucataria. Asa cum nu ne putem imagina o dimineata buna fara o cafea pregatita la espressor, la fel si felurile noastre de mancare sunt mult mai delicioase daca sunt pregatite folosind aparatura de ultima generatie, cu functii suplimentare care ne fac viata mai usoara. 

  De aceea, am pregatit in gama noastra de produse o multime de modele de aparate de stors fructe si legume cu care poti savura sucuri proaspete pregatite prin presare la rece.

  Intrebari frecvente

  Beneficiile fructelor si legumelor proaspete pentru sanatate sunt numeroase, iar pentru a le pastra toate substantele hranitoare, este important sa folosim aparate care le mentin calitatile intacte. Presarea la rece este cea mai sigura modalitate de a pastra nutrientii din fructe si legume, indiferent de preparatul pe care doresti sa il obtii, indiferent ca ti-e pofta de un suc proaspat sau de un smoothie.

  Exista modele speciale de storcatoare pentru citrice, insa si celelalte variante de storcatoare pentru fructe si legume pot face acest lucru cu aceleasi rezultate. Este recomandat sa alegi un storcator de calitate, care va scoate tot sucul din citrice si care are o functie de separat sucul de pulpa, daca doresti sa il prepari astfel.