Subnautica Below Zero PS5

Cod produs: JOCPS5SUBBZ
 
114,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Inapoi pe planeta 4546B

  Scufundati-va intr-o aventura subacvatica inghetata pe o planeta extraterestra. Sub Zero este setat la doi ani dupa originalul Subnautica. Reveniti la Planeta 4546B pentru a descoperi adevarul din spatele unei intamplari mortale. Supravietuiti construind habitate, construind instrumente si scufundandu-va mai adanc in lumea Subnautica.

  Ajungand cu putin mai multa inteligenta decat echipament de supravietuire, ti-ai propus sa investighezi ce s-a intamplat cu sora ta ...

  Descopera adevarul

  Alterra a plecat in graba dupa un incident misterios. Statiile de cercetare abandonate puncteaza regiunea. Ce s-a intamplat cu oamenii de stiinta care au trait si au lucrat aiciO Jurnale, obiecte si banci de date imprastiate printre resturi zugravesc o noua imagine a incidentului. Cu resurse limitate, trebuie sa improvizati pentru a supravietui singur.

  Descoperă biomi neexplorate

  Inotati sub suprafetele albastre ale Twisty Bridges. Deveniti fascinat de stralucitoarele cristale mamut ale Cavernelor de Cristal. Urcati varfurile acoperite de zapada si aventurati-va in pesterile inghetate din bazinul glaciar. Manevrati intre orificiile termice in eruptie pentru a descoperi artefacte straine stravechi. Below Zero prezinta medii complet noi pentru a supravietui, a studia si a explora.

  Construiti habitate si vehicule

  Supravietuiti climatului dur construind habitate extinse, cautand resurse si construind echipamente. Explorati tundra inzapezita pe un hoverbike Snowfox. Navigati prin biomi incantatori si periculosi in Seatruck-ul dvs. modular.

  Cerceteaza forme de viata extraterestre

  Ceva nedescoperit se ascunde dupa fiecare colt. Inotati prin uriasul Titan Holefish, intalniti obsedantul Shadow Leviathan si vizitati adorabilul Pengwings. Pastreaza-ti inteligenta despre tine. Nu toate creaturile din aceasta lume ciudata sunt prietenoase.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020