Suc natural ANA ARE, natural 100%, Struguri si Catina, bax 1L x 12 cutii

Cod produs: BARANASCATST1NA
Suc natural ANA ARE, natural 100%, Struguri si Catina, bax 1L x 12 cutii
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Suc natural ANA ARE, natural 100%, Struguri si Catina, bax 1L x 12 cutii

  Are proprietati tonifiante datorita sucului de struguri, combinate cu beneficiile catinei – de regenerare si stimulare a sistemului imunitar. Formula Ana Are este 100% naturala, fara adaos de zahar, apa sau conservanti.

  Strugurii sunt o sursa de sanatate, intrucat sunt bogati in fitonutrienti, cum ar fi antioxidantii polifenolici, vitaminele si mineralele. Pe cealalta parte, catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. Alte vitamine prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Betacarotenul – necesar ochilor se gaseste in catina din belsug, (intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov) iar prin vitamina E, numita si “vitamina tineretii”, catina este implicata in cele mai importante procese de regenerare din organism.

  Sucul de struguri si catina este un produs natural romanesc.

  Este obtinut printr-o singura presare la rece a fructelor proaspete si sanatoase, atent selectionate.

  Ingrediente: 93% struguri, 7% catina.

  Suc de struguri si catina 100% natural. Contine 93% struguri si 7% catina. Obtinut prin presarea directa a fructelor. Produs pasteurizat.

  Sucul de struguri si catina contine vitaminele A,C,E,P si K, complexul B. Antioxidant si antiseptic, inhiba pofta de mancare si revitalizeaza organismul.

  A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 5 zile. A se agita inainte de consum!

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020