Suporturi TV

(180 produse)
  180 produse

   

  Suport TV la cel mai mic pret din Romania!

   

  Alege acum un suport TV pentru a-ti tine televizorul in siguranta, pe perete.

   

  Suportul TV este util pentru a-ti instala televizorul pe perete, podea sau tavan, in functie de greutatea televizorului tau si de tipul de suport pe care il cauti. Avem, de asemenea, mai multe tipuri de suporturi, suport reglabil, suport mobil, suport fix sau cu motorizare.

   

  Suporturile noastre pentru TV sunt realizate din mai multe tipuri de materiale rezistente, precum fier, otel, aluminiu sau plastic. Avem o gama larga de suporturi si produse variate, in functie de greutatea televizorului sau in functie de diagonala minima sau maxima din care poti alege viitorul tau suport tv. Pe site-ul nostru poti gasi suporturi tv rezistente la diferite greutati, precum suport TV rezistent la greutati de 50 kg, 35 kg sau 25 kg.

   

  Gama noastra vine catre tine cu cele mai cunoscute branduri de pe piata suporturilor TV: Hama, Vogel’s, Cinemount, Thomson, OMB, LG, Samsung si multe alte branduri.

   

  Nu stii ce suport pentru televizor sa achizitionezi? Hai si in magazinele noastre si un specialist te va ajuta sa cumperi suportul perfect in functie de greutatea si dimensiunea televizorului tau.

   

   

  Intrebari frecvente

  Iti recomandam sa cumperi un suport TV in functie de greutatea televizorului tau si cu montare pe perete. Verifica filtrele disponibile pe site-ul nostru si, de asemenea, te poti orienta catre un suport tv in functie de diagonala minima sau diagonala maxima a acestuia. Poti opta pentru un suport tv reglabil, fix sau mobil, facut din metal sau otel.

  Montarea unui suport tv necesita cateva ustensile in plus si implica si gaurirea peretelui. Decat sa stai cu frica faptului ca poate nu ai montat suportul tv cum trebuie, mai bine achizitioneaza serviciul nostru de Instalare - Montaj TV (instalare TV pe suport perete (fara suport TV inclus) si instalare TV pe suport perete (fara suport TV inclus) si conectare la internet).