Cod produs: CSA065A04WBU01B

Sursa PC NJOY Woden 650, 650W, 140mm, 80 Plus Gold

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Woden 650

  Putere si perfectiune

  Woden 650 a fost special creata pentru entuziastii care doresc sa-si creeze singuri PC-ul propriu si pentru gamerii care stiu cat de important este ca un computer sa fie alimentat de o sursa puternica si stabila. Este echipata cu un ventilator silentios de 14 cm, cu turatie scazuta, a carui viteza este gestionata inteligent, monitorizand in permanenta temperatura sursei prin intermediul sistemul de senzori prezenti, astfel incat chiar si in momentele de solicitare maxima nivelul de zgomot al ventilatorului sa nu te deranjeze.

  Alaturi de PFC-ul activ si de eficienta comparabila cu 80Plus Gold, designul placut completeaza acest produs de top. 

  Recomandata pentru gameri

  Seria Woden a fost special construita pentru gaming sau un computer de inalta performanta. Va livra puterea necesara pentru a duce experienta din jocuri la cel mai inalt nivel. Fii eroul jocului tau cu noua serie Woden.

  Eficienta comparabila cu 80 Plus Gold

  Testata pentru a opera la o eficienta de peste 89%, seria Woden nu risipeste energia. In comparatie cu alte surse mai putin eficiente, Woden disipa mai putin de 12% din energie prin functionare reducand factura la curent si protejand mediul.

  PFC Activ

  Seria Woden foloseste PFC Activ pentru a putea permite o distributie excelenta a puterii astfel incat sa ai parte de o eficienta maxima. PFC-ul Activ foloseste un circuit cu o eficienta de peste 95% care regularizeaza tensiunea de intrare astfel incat semnalul transmis spre restul componentelor din sistem sa fie constant!

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.61
  18

 • Intrebari
  0