Cod produs: STBSCPC650V

Sursa UPS SILVERCLOUD PNI-SCPC650V, 650VA, 390W, ecran LCD

 
266,90lei
Stoc epuizat
 • Sursa UPS SILVERCLOUD PNI-SCPC650V, 650VA, 390W, ecran LCD

  Sursa neintreruptibila PNI-SCPC650 este prevazuta cu iesire sub forma de unda sinusioda modificata. Aceasta se utilizeaza impreuna cu echipamente electronice mici si medii, fara pompe, motoare si este destinata utilizarii in sistemele de calculatoare si internet.

  Sursa de alimentare neintreruptibila

  Protejati-va datele printr-o sursa de alimentare de siguranta dotata cu baterie de rezerva si scapati de grija pierderii datelor sau a defectarii echipamentelor electronice cauzate de fluctuatiile de tensiune. Dispozitivul PNI SafePC 650VA functioneaza cu o tensiune de intrare de 160 ~ 275 VAC oferind o iesire constanta de 220 V +/- 10%.

  Protectie la supraincarcare, scurtcircuit si la variatii de tensiune

  UPS-ul PNI este dotat cu circuit de protectie in cazul supraincarcarii si o siguranta fuzibila ce va protejeaza echipamentele electronice de posibile daune in urma unui scurtcircuit. Dispozitivul va protejeaza electronicele in cazul unei variatii de tensiune.

  Baterie interna de rezerva

  Dispozitivul utilizeaza o baterie de 12V/7Ah cu acid de plumb ce nu necesita intretinere si are o perioada indelungata de utilizare. Aceasta ofera un timp de backup de aproximativ 8 minute in cazul utilizarii UPS-ului la jumatate din capacitatea maxima, si are un timp de reincarcare de 8 ore. Dispozitivul incarca automat bateria atunci cand se incheie pana de curent.

  Ecran LCD si avertizari sonore

  UPS-ul va avertizeaza atat sonor cat si vizual in cazul unui nivel scazut al bateriei, in cazul trecerii la alimentarea de pe baterie sau in cazul supraincarcarii. Ecranul LCD va permite monitorizarea starii de functionare a dispozitivului, vizualizarea nivelului bateriei si a avertizarilor.

  Conexiuni disponibile - UPS-ul PNI dispune de o iesire de tip schuko pentru alimentarea dispozitivelor electronice la 220V si o intrare/iesire pentru protectia liniei de telefonie fixa.

  Control din microprocesor: datorita ultimelor tehnologiii in materie de software, dispozitivul reduce rata erorilor de functionare.

  Verificare automata: odata pornit, dispozitivul realizeaza o verificare a starii de incarcare a bateriei.

  Incarcare automata a bateriei: dispozitivul incarca automat bateria atunci cand se incheie pana de curent.

  Reglare automata a tensiunii de intrare: dispozitivul corecteaza tensiunea de intrare atat atunci cand este prea mica, cat si atunci cand este prea mare, fara a consuma din baterie, asigurand autonomie maxima in timpul unei pene de curent.

 • Caracteristici generale

  Tip produsStabilizator
  Tensiune alimentare (V)160-275 VAC
  Putere (W)390
  Tensiune iesire (V)220
  Conectori iesire1x Schuko
  Temperatura depozitare-5 ~ +40 gradeC
  FunctiiSemnal acustic, Semnal luminos
  Alte detaliiTip unda iesire: sinusoida modificata, Panou de control tip LCD

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)33.0 x 8.5 x 15.5
  Greutate (Kg)6.5

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.

   Include taxa verde in valoare de 3,00 lei.