Cod produs: SWHTEG1105PD

Switch TENDA TEG1105PD, 5 porturi Gigabit, 4 porturi PoE, argintiu

159,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  5 porturi Gigabit, arhitectura PSE & PD
  Toate cele 5 porturi ale TEG1105PD sunt Gigabit, dintre care 4 porturi (1-4) sunt de iesire PoE si un port (5) este intrare PoE. Switch-ul poate fi alimentat de la un echipament tip PSE, conform standardului IEEE 802.3af/at, printr-un cablu Ethernet conectat la portul 5 si permite transmiterea de curent electric catre dispozitive tip PD precum AP-uri si camere IP de mica putere, prin intermediul porturilor 1-4.
  Viteza Gigabit fara compromisuri pana la 200 metri. Transmisie stabila, fara pierderi.
  Folosit ca si releu, switch-ul permite extinderea distantei de transmitere a datelor pana la 325 metri si asiguarea alimentarii PoE pe distante relativ mari prin intermediul celor 4 porturi. Este destinat aplicatiilor de monitorizare prin cablu pe distante medii si de acoperire wireless de mica putere, in zone de afaceri sau comunitare, fabrici, unitati de invatamant si altele.
  Reducerea costurilor. Dispozitiv practic si stabil. Alegerea cea mai potrivita!
  TEG1105PD nu necesita o sursa de alimentare separata. Switch-ul este de tip plug & play si nu mai aveti grija surselor de alimentare in cursul instalarii. In plus, nu mai este nevoie de a trage multe cabluri de la switch-ul PSE din camera echipamentelor catre dispozitivele PD alimentate PoE de catre acesta. In acest mod costul instalarii este redus semnificativ, fara a fi afectata calitatea proiectului.
  Protectie contra fulgerelor de 6 KV. Asigurarea functionarii in cazul furtunilor.
  Switch-ul este prevazut cu protectie la scurt-circuit pentru PSE si cu protectie de 6 KV contra fulgerelor, pentru toate porturile, fiind in masura de functioneze si in cazul supratensiunilor si descarcarilor energetice din timpul furtunilor.
  Dimensiuni mici. Compact. Poate fi montat cu usurinta intr-un panou electric de etaj sau intr-o cutie exterioara waterproof.
  TEG1105PD are un format compact, cu o suprafata cam cat a doua carduri bancare puse una langa alta, si poate fi instalat cu usurinta intr-un panou de etaj sau intr-o cutie de exterior cu protectie contra umezelii.
  Silentiozitate, disipare caldura
  Carcasa metalica, constructie fara ventilatoare, consum energetic redus
  Siguranta
  Implementarea unei retele atunci cand sunt probleme legate de alimentarea cu energie
  Functionare stabila
  Putine zone de posibil defect, intretinere facila
  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 0,15 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0