Cod produs: SWHTLSG105

Switch TP-LINK TL-SG105, 5 porturi Gigabit, negru

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Ce face acest produs

  Switchul cu 5 Porturi 10/100/1000Mbps, fabricat de TP-LINK ofera o modalitate usoara pentru tranzitia la Gigabit Ethernet. Mariti viteza retelei dumneavoastra si a conexiunilor afiliate ei, transformand pur si simplu viteza Gigabit in realitate. In plus, TL-SG105 adopta designul consumului redus de energie. Cu ajutorul tehnologiei inovatoare a consumului de energie, TL-SG105 poate economisi pana la 65% din consumul de energie, ceea ce il face o solutie eco, pentru reteaua de acasa sau de la birou.

   

  Switch Gigabit

  Cu ajutorul celor 5 porturi 10/100/1000Mbps, TL-SG105 extinde foarte mult capacitatea retelei, permitand ca fisierele mari sa fie transferate instant. Astfel, utilizatorii de acasa, de la birou, aflati intr-un grup de lucru sau intr-un mediu de productie, pot copia acum mai repede fisierele mari, consumatoare de latime de banda. Transferuri de fisiere de tip CGI, CAD sau multimedia, in intreaga retea instantaneu.

   

  Tehnologia Green Ethernet

  Aveti acum posibilitatea sa incercati noua tehnologie Green Ethernet odata cu trecerea la o retea Gigabit. TL-SG105 face parte din noua generatie de Switchuri cu 5 Porturi 10/100/1000Mbps, dispunand de cele mai noi tehnologii care pot extinde capacitatea retelei, folosind mai putina energie. Ajusteaza automat consumul de energie in functie de starea conexiunii si lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a retelei.

   

  • Intreruperea consumului de energie pentru porturile nefolosite

  Atunci cand calculatorul sau echipamentul de retea sunt oprite, portul corespunzator unui switch traditional inca mai continua sa consume canitati considerabile de energie. TL-SG105 poate detecta automat starea conexiunii pentru fiecare port si poate reduce consumul de energie atunci cand porturile sunt in stare de nefunctionare, astfel rezultand un consum de pana la 65% de energie.

   

  • Consum de energie in raport cu lungimea cablului

  In mod ideal, cu cat cablul este mai scurt, cu atat consumul de energie va fi  mai redus din cauza pierderilor de energie odata cu distantele mari; majoritatea dispozitivelor vor folosi aceeasi cantitate de energie pe cablu indiferent de lungime.

   

  Usor de folosit

  Functia auto a acestui switch Gigabit face ca instalarea sa fie facuta foarte usor. Nu este nevoie de configurare. Functia auto MDI/MDIX elimina nevoia de utilizare a cablurilor crossover. Facand Auto-negocierea pe fiecare port, acesta detecteaza viteza fiecarui dispozitiv de retea (10, 100 sau 1000Mbps) si ajusteaza automat compatibilitatea si performanta optima.

  * Economie maxima de energie in comparatie cu un switch conventional TP-LINK, rata de economisire reala poate varia in functie de mediul de utilizare.

 • Caracteristici tehnice

  StandardeIEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
  Viteza (Mbps)10/100/1000
  Numar porturi5
  Tabela adrese MAC2K
  MemorieBuffer 1MB

  Informatii suplimentare

  Alte detaliiRata de retransmisie pachete 7.4Mpps; Jumbo Frame 15KB; Transfer Store and Forward
  Continut pachetSwitch 5 Porturi 10/100/1000Mbps; Alimentator; Ghid de utilizare

  Altele

  CuloareNegru

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.