Switch

(44 produse)

   

  Switch (Retelistica Calculatoare) la cel mai mic pret din Romania!

   

  Switch pentru retele LAN la birou sau acasa

   

  In ziua de astazi, cele mai multe dispozitive functioneaza pe baza unei retele de internet furnizata prin Wi-Fi. De cele mai multe ori acesta functioneaza bine si are destula acoperire. Dar, in cazul in care laptopul sau televizorul tau se misca foarte incet datorita vitezei scazute de internet, un Switch pentru retele LAN este solutia potrivita. 

   

  Un Switch te ajuta foarte mult in momentul in care vrei sa ai o viteza mai mare de internet si nu vrei sa te mai conectezi la acesta prin wireless. Astfel, prin dispozitivul Switch te poti conecta la internet direct prin fir. Este cunoscut faptul ca, internetul prin fir este mult mai bun si mai rapid fata de internetul prin wireless. Astfel, viteza de download si upload va creste semnificativ. 

   

  Exista cativa pasi pe care trebuie sa-i faci cand vine vorba de achizitionarea unui dispozitiv Switch. Primul este identificarea dispozitivelor pe care vrei sa le conectezi la internet, precum un televizor, un sistem PC sau un laptop, o imprimanta sau o consola. Trebuie sa achizitionezi un Switch cu mai multe  sloturi de conectare pentru dispozitivele tale. Tine cont de faptul ca un slot va fi ocupat de firul de internet de la routerul tau. Apoi achizitioneaza fire de internet pentru a realiza conexiunea intre Switch si dispozitivele tale. Porneste Switch-ul si ai reusit sa obtii internet rapid pentru toate dispozitivele pe care le folosesti. 


  Bucura-te de cel mai mic pret din Romania si comanda acum un Switch potrivit nevoilor tale, fie ca este de la TP-LINK, TENDAD-LINK, MERAKI GO CISCO sau MERCUSYS, calitatea este asigurata.

   

   

  Intrebari frecvente

  Switch-ul este un dispozitiv pentru retele LAN de la birou sau pentru acasa care te ajuta sa-ti conectezi dispozitivele la internet direct prin fir, fara a mai fi dependent de internetul prin wireless. Conectezi firul de internet intre router si Switch, iar apoi direct din Switch, tragi fire de internet catre dispozitivele tale.

  Switch-ul prezinta un slot de intrare si mai multe sloturi de iesire. Slotul de intrare permite internetului sa acceseze placa de retea, iar aceasta transmite mai departe prin celelalte sloturi de iesire, internet la viteza mare, prin fir, catre dispozitivele la care este conectat.