Cod produs: TBGDECOMINI7

Tableta grafica XP-PEN Deco Mini 7, negru

111,12
-15%
94,45 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Incredibil de portabila si incredibil de puternica

  Bucurati-va de performante puternice de pe o tableta portabila. Cu Deco mini7 foarte accesibil, poti capta inspiratie pe masura ce loveste si poti avea ideile cu tine in orice moment.

  Lucreaza fara probleme

  Deco mini7 usor de utilizat permite ideilor sa circule liber. Personalizati tastele de comanda rapida pentru a va personaliza propria experienta unica.

  Indeplineste-ti nevoile creative

  Deco mini7 vine cu un stilou pasiv P05D fara baterie, care dureaza ore lungi, permitandu-va sa creati fara intrerupere.

  Expresie rafinata

  Cu pana la 8.192 de niveluri de sensibilitate la presiune, stiloul creeaza linii cu aspect natural de diferite latimi, permitandu-va sa produceti curse rafinate cu usurinta.

  Creati cu libertate

  Deco mini7 este portabil si accepta conexiuni cu tablete Android si telefoane mobile, permitandu-va sa va exprimati cu libertate.

  Conectati-va dispozitivele cu usurinta

  Deco mini7 accepta o conexiune USB-C la USB-C (cu adaptorul inclus), permitandu-va sa conectati tableta la diferite dispozitive de calcul in functie de nevoile dvs.

  Compatibilitate extinsa

  XP-Pen Deco mini7 este compatibila cu Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 (sau mai nou), Android 6.0 (sau mai nou). Tableta functioneaza si cu software-uri majore, inclusiv Photoshop®, SAI®, Painter®, Illustrator®, Clip Studio®, GIMP®, Medibang®, Krita®, Fire Alpaca®, si Blender® 3D.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 3,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  6

 • Intrebari
  0