Cod produs: TASRZ0303491R3M

Tastatura Gaming mecanica RAZER BlackWidow V3 Tenkeyless, Green Switch, US, negru

499,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Simte diferenta

  Performanta medie intr-o forma mai MICA - Razer BlackWidow V3 Tenkeyless. Continuand o mostenire iconica, aceasta tastatura gaming compacta este inarmata cu celebrele Switche-uri mecanice Razer si alimentata de Razer Chroma RGB, pentru un nivel de precizie si personalizare indragit de jucatorii din intreaga lume.

  RAZER GREEN MECHANICAL SWITCHES

  Auziti si simtiti feedback-ul satisfacator la fiecare apasare de tasta pe care o faceti, cu un design tactil, care face click si ofera puncte de actionare si resetare optimizate pentru o mai buna precizie si performanta la jocuri.

  Razer Chroma RGB

  Personalizati aceasta tastatura gaming RGB cu peste 16.8 milioane de culori si cu o suita de efecte la alegere. Bucurati-va de o imersiune mai mare cu efecte de iluminare dinamice care apar in timp ce jucati pe peste 150 de titluri integrate Chroma, cum ar fi Fortnite, Apex Legends, Warframe si multe altele.

  Constructie din aluminiu

  Pentru a completa switch-urile sale durabile, cadrul superior al acestei tastaturi mecanice de gaming este suficient de rezistent pentru a rezista ore lungi de utilizare intensa si regulata si are o finisare mata placuta.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 12 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 0,80 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.5
  6

 • Intrebari
  0