Telefoane

  24 din 330 de produse

  Telefoane Mobile la cel mai mic pret din Romania

  Esti in cautarea unor modele de telefoane accesibile si performante? Ai venit la locul potrivit!

  Nevoia unui telefon nu mai e un secret - traim prin telefoanele noastre. Avem nevoie de telefoane mobile ultra-performante si accesibile, care sa faca fata solicitarilor noastre. In plus, uneori apare nevoia de telefoane dual sim sau de telefoane 5G, pentru o conectivitate cat mai rapida si multitasking. Cand vine vorba de telefoane, standardele sunt extrem de inalte: vrei un telefon care sa te ajute sa iti faci treaba mai bine, sa conversezi mai rapid, sa te distrezi mai bine. Pentru toate aceste nevoi, ti-am pregatit o gama variata de telefoane, la cele mai accesibile preturi. In plus, poti alege plata in rate, pentru a te bucura de un telefon performant, chiar daca nu dispui pentru moment de bugetul necesar.

   

  Alege din gama de telefoane mobile la cel mai mic pret

  Cand vine vorba de telefoane noi, cele mai bune sunt, de obicei, costisitoare. Insa noi te asteptam cu telefoane mobile la pret accesibil si performante. Pentru ca ambele criterii conteaza, poti alege un telefon de ultima generatie, cu cele mai bune specificatii si la un pret accesibil - trebuie doar sa stii unde sa cauti. Pentru ca lucrurile sa fie si mai usoare pentru tine, ai la dispozitie o gama variata de oferte pentru telefoane pe care ti le-am pregatit.

  Iar daca esti in cautare de functionalitati multiple si diverse, poti opta oricand pentru o tableta.

   

  Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile si cu ofertele noastre la telefoane mobile. Descopera toate produsele si bucura-te de cele mai mici preturi din Romania.

   

  Telefoane Apple | Telefoane Samsung | Telefoane Xiaomi | Telefoane Motorola | Telefoane OPPO | Telefon retea 5G | Telefon retea 4G | Telefon dublu sim

   

  Intrebari frecvente

  In alegerea telefonului mobil este recomandat sa iei in considerare bugetul si specificatiile acestuia, functiile de baza - de convorbire si mesaje text (SMS). Daca insa esti interesat de accesul online, ai nevoie de un smartphone. Daca intentionezi sa accesezi retele de socializare ai nevoie de un telefon cu memorie RAM cat mai mare si obligatoriu cu camere foto bune, inclusiv camera frontala. Daca vrei autonomie mare, ai nevoie de un telefon cu capacitate ridicata a bateriei. In cazul in care esti interesat de jocurile pe telefon, ai nevoie de un telefon cu procesor puternic, cu memorie RAM mare.

  Principalele sisteme de operare pentru telefoanele mobile sunt: iOS (pentru iPhone) si Android.

  Telefoanele dual sim iti permit sa folosesti doua numere de telefon simultan in acelasi dispozitiv. Astfel, poti avea un singur telefon atat pentru numarul personal cat si pentru cel de birou.

  Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020