Televizor OLED Smart PANASONIC TX-55HZ2000E, 4K Ultra HD, HDR10+, 139cm

Cod produs: UHDTX55HZ2000E
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  TV OLED Smart PANASONIC TX-55HZ2000E, 4K, HDR10+, 139cm

  Alegerea profesionistilor de la Hollywood

  Deoarece imaginea este calibrata pentru a satisface cerintele studiourilor de la Hollywood, filmele de acasa vor arata exact asa cum sunt menite sa fie.

  Procesor inteligent HCX Pro

  Mai multe decenii de experienta incapsulate intr-un cip puternic, care ofera o calitate uimitoare a imaginii.

  Panou Master tip OLED HDR, editia profesionala

  Nu toate panourile OLED sunt egale. Panoul Panasonic din editia profesionala este realizat special pentru a asigura o performanta HDR de nivel superior, mai stralucitoare, care nu are egal.

  HDR10+

  Cel mai ridicat standard de claritate, contrast si culori ale imaginii, de la continut video redat in flux si discuri Blu-ray™ UHD cu codificare HDR10+.

  Dolby Vision IQ

  Dolby Vision IQ utilizeaza senzorul de lumina ambianta avansat din televizor pentru a afisa in mod inteligent fiecare detaliu, chiar si atunci cand conditiile de iluminare din camera de zi se modifica.

  360゚Soundscape Pro

  Difuzoare incorporate unice, directionate spre partea de sus si din fata, care folosesc tehnologia Dolby Atmos® pentru a te transpune in actiunea filmului. Reglarea realizata de Technics asigura un sunet Hi-Fi cu adevarat captivant.

  Mod Cineast

  Conceput impreuna cu regizorii de top din lume, pentru a pastra culoarea, contrastul, raportul de aspect si frecventa de cadre ale filmelor acestora cu o simpla apasare de buton.

  Modul Netflix Calibrated (Netflix calibrat)

  Bucura-te de cele mai bune imagini de la Netflix si vezi serialele lor la rezolutie 4K de inalta calitate la inaltimea asteptarilor regizorului, acasa.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • Intrebari1 intrebare

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020