Televizor OLED Smart PHILIPS 65OLED984/12, Ultra HD 4K, HDR10, 164cm

Cod produs: UHD65OLED98412
 
Clasa energetica B
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Imagine impresionanta. Sunet spatios.

  Dolby Vision Atmos | HDR10+

  Ambilight pe 4 laturi. Elibereaza dramatismul.

  Cu Ambilight Philips pe 4 laturi, fiecare moment este trait mai intens. LED-urile inteligente incadreaza cele patru margini ale televizorului si proiecteaza culorile de pe ecran in timp real pe perete. Dramatismul pare mai profund. Actiunea pare mai intensa. Listele de melodii creeaza spectacole de lumini si emotia fiecarui joc prinde viata in camera. Orice iti place, iti va placea si mai mult.

  Separa tweeterul central pentru un dialog clar.

  O imagine atat de realista merita un sunet pe masura. Designul exclusiv al difuzoarelor de la legendarii ingineri de sunet Bowers & Wilkins ofera o performanta incantator de realista. Subwooferul integrat, difuzoarele pentru frecvente inalte si difuzoarele pentru toata gama de frecvente produc un bas profund, bine definit, dialog impecabil si frecvente inalte deosebit de clare. Chiar si la volum scazut.

  Dolby Vision si Dolby Atmos. Vizionare si sunet cinematografice.

  Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.

  HDR10+. Vezi mai mult din ceea ce a intentionat regizorul.

  Cu un televizor Philips HDR10+, calitatea imaginii este si mai captivanta si realista. Metadatele dinamice permit televizorului sa regleze nivelurile de luminozitate de la un cadru la altul. De la cer stralucitor la temple luminate de lumanari, culorile arata real. Detaliile originale sunt conservate. Contrastul este impecabil.

  Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips. Si mai multe beneficii.

  Treci dincolo de programele TV traditionale cu Magazinul Google Play si Galeria de aplicatii Philips. Beneficiaza de nenumarate filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri online. Si mai multe beneficii.

  Sunet coplesitor. Bowers & Wilkins se intalneste cu Dolby Atmos.

  O imagine atat de realista are nevoie de sunet pe masura. Designul exclusiv al difuzoarelor, creat de legendarii ingineri de sunet Bowers si Wilkins, ofera o performanta incantator de realista. Difuzoarele orientate in sus iti permit sa te bucuri de tot potentialul tehnologiei Dolby Atmos. Simti cum dramatismul se inconjoara, fie ca imaginea prezinta nave spatiale care zboara sau o multime intr-o arena.

  Televizor OLED+ 4K UND. Diferenta este reala.

  Un televizor Philips OLED+ duce frumusetea oferita de tehnologia OLED intr-o alta dimensiune. Descopera noi niveluri ale nuantelor si detaliilor gratie tehnologiei de procesare a imaginii P5. Bucura-te de sunetul puternic al difuzoarelor proiectate cu Bowers si Wilkins. Bifeaza mai multe sarcini de pe lista cu functiile inteligente ultra-actuale si cufunda-te in continutul preferat cu Ambilight. Este mai mult decat OLED. Este OLED+.


  Procesor P5 de a treia generatie. Indiferent de sursa, intotdeauna perfectiune.

  Philips P5 Pro Perfect Picture Engine, cu noua generatie a procesorului de calitate a imaginilor aduce la un alt nivel al experientei vizuale. Televizoarele noastre OLED redau cele mai fidele nuante de negru, cele mai vibrante culori, tonuri naturale ale pielii foarte realiste si miscare incredibil de fluida. Acum poti vedea fiecare detaliu cu o impresie de adancime mai mare, imagine clara si, in acelasi timp, de performanta mai inalta. Televizorul nostru OLED Philips te duce intr-o noua era a realismului imaginilor.


  Sistem audio suspendat 3.0: subwoofer si difuzoare pentru toata gama de frecvente

  Un sunet atat de perfect ar trebui ascultat fara obstacole. Soundbarul acestui televizor Philips este acoperit cu un material textil premium pentru difuzor, creat de producatorul de top Kvadrat. Acest material superb cu amestec de lana este transparent din punct de vedere acustic, permitand fiecarui detaliu efervescent sa treaca liber din difuzor spre camera.


  Comanda vocala AI. Asistent Google integrat. Functioneaza cu Alexa.

  Controleaza televizorul Philips Android TV folosind vocea. Vrei sa incerci un joc, sa te uiti pe Netflix sau sa gasesti continut si aplicatii in Magazinul Google PlayO Spune televizorului ce vrei. Poti chiar sa controlezi toate dispozitivele inteligente din locuinta compatibile cu Asistentul Google: de exemplu, poti sa reduci intensitatea luminilor sau sa setezi termostatul pentru seara de filme. Fara a te ridica de pe canapea. Zilele in care cautai telecomanda televizorului sunt de domeniul trecutului. Acum iti poti folosi vocea pentru a controla Philips Smart TV prin intermediul dispozitivelor compatibile cu Alexa, precum Amazon Echo. Porneste televizorul, schimba canalul, comuta la consola de jocuri si altele cu Alexa.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020