Cod produs: JOCPCSIMS4BDL8

The Sims 4 + The Sims 4 Island Living Expansion Pack Bundle PC

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • The Sims 4 + The Sims 4 Island Living Expansion Pack Bundle PC contine:

  • Jocul The Sims 4
  • Expansion Pack The Sims 4 Island Living

  The Sims 4

  Bine ai revenit in lumea The Sims!

  Noul joc din franciza The Sims promite sa fie cel mai bun din serie, de acum reusind sa iti controlezi mult mai bine sims-ul, avand noi unelte care vor face acest joc mult mai interactiv si distractiv fata de predecesorul sau si oferint tot odata un nou motor de joc care va simula cat mai bine viata simsi-lor tai.

  The Sims 4 este schimbat in totalitate de acum mai ales personajele, deoarece in noul joc sim-ul are emotii si trairi, care ii pot afecta cursul vietii sau relatiile sale cu a celor din jur. Tot odata sim-ul va da dovada de o inteligenta iesita din comun si asta il va ajuta la task-urile sale. De asemenea un sim isi poate imbunatati skill-urile, iar atunci cand atinge level 10 acesta primeste un premiu special.

  The Sims 4 Island Living

  Nisipurile calde si Oceanul albastru

  Descoperiti un nou paradis pe care sa il explorati, de la nisipurile fierbinti pana la adancurile albastre ale oceanului. Pentru prima data, luati-va aventurile la mare cu totul. Canoe, inot, scufundari, snorkel si multe altele!

  Relaxati-va in Sulani

  Soarele straluceste pe insulele frumoase din Sulani. Grabiti-va in apele stralucitoare unde puteti sa faceti canoe si sa inotati cu delfinii. Mergeti la plaje pentru a construi un castel de nisip, prinde niste raze si poate chiar te vei intalni cu o sirena!

  Protejati natura

  Deveniti conservator prin curatarea plajelor. Urmariti-va impactul Sims-ului asupra intregii insule. Mergeti ca un pescar, scafandru sau salvamar, sau alegeti ceva mai relaxant prin efectuarea de joburi ciudate sau prin pescuitul pentru urmatoarea masa.

  Haine si obiecte noi

  Imbracati-va Simii in haine tropicale inspirate de soare, nisip si valuri. Transformati plaja intr-o oaza rustica, apoi relaxati-va la barul Tiki, insa, mare atentie la raceala si arsuri solare.

  Experimenteaza cultura locala

  Traditia este importanta in Sulani: permiteti Sims-ului sa experimenteze tot ce are de oferit. Participati la un eveniment de gratar, aflati despre folclorul local, gustati delicatesele tropicale si discutati cu batranii de pe insula pentru a afla noi mistere.

 • Caseta tehnica

  TitluThe Sims 4 + The Sims 4 Island Living Expansion Pack Bundle PC
  SerieThe Sims
  GenSimulation
  Optiune de jocSingle-player
  PlatformaPC
  EditieStandard
  Activare codOrigin
  Tip suportDVD-ROM
  Recomandare varsta (PEGI)12+
  Tip licentaRetail
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare21.06.2019
  ProducatorEA Games
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.