Troler Mediu (57-69 cm)

(51 produse)
  51 produse

   

  Troler Mediu la cel mai mic pret din Romania

   

  Esti in cautarea unui troler mediu cu 4 roti? Ai ajuns in locul potrivit

   

  Un troler mediu te salveaza din multe situatii, cand vine vorba de organizarea si pregatirea, atat a hainelor, cat si a obiectelor necesare pentru urmatoarea calatorie. Daca simti ca, vechiul geamantan mediu are nevoie de o schimbare, probabil ca, deja ai cautat trolere medii cu 4 roti ieftine si bune, iar rezultatele cautarii te-am adus in acest punct. Cu siguranta, ai venit in locul potrivit. In selectia noastra de articole pentru voiaj, ti-am pregatit cea mai mare diversitate: pe langa trolere medii cu 4 roti, ai ocazia sa gasesti atat bagaje de mana, cat si trolere mari, pentru ca tu alegi produsul care ti se potriveste. 

   

  Care este diferenta dintre o valiza medie cu carcasa rigida si una din material textil?

   

  Fiecare tip de valiza medie vine la pachet cu o serie de caracteristici si avantaje pentru viitorii proprietari. In primul rand, un troler mediu confectionat din material textil, precum poliester, este mai putin predispus la zgarieturi, si, detine buzunare exterioare. In partea opusa, un troler mediu cu 4 roti si carcasa rigida asigura un nivel ridicat de siguranta a  obiectelor din interior, mai ales, daca se afla lucruri perisabile sau chiar lichide. 

   

  Cumpara un troler mediu la cel mai mic pret din Romania! Ai transport pana la usa ta, retur in 14 zile si posibilitatea de plata in rate.

   

   

  Intrebari frecvente

  Dimensiunile comune ale unui troler mediu se incadreaza intre valorile de 57 si 69 cm.

  Fiecare tip de incuietoare, fie ca ne referim la cea cu cifru, lacat sau TSA, va tine in siguranta lucrurile din bagajul personal. Diferenta este data de catre destinatia vacantei, deoarece, pentru calatoriile efectuate in Statele Unite, sistemul TSA este obligatoriu. In caz contrar, bagajul trebuie lasat deschis pentru control.

  In ceea ce priveste silentiozitatea unui troler, rotile duble produc un zgomot redus in timpul utilizarii.