Trolere

(248 produse)
  248 produse

  Pregateste-te de vacanta cu cel mai bun troler pentru calatorie

  Alege dimensiunea de troler potrivita pentru nevoile tale si pregateste-te de vacanta. La noi vei gasi trolere la cel mai bun pret, indiferent daca vrei un geamantan mic sau un troller de dimensiuni mari.

   

  Ai nevoie de trolere pentru bagaj de cala sau mana?

  Atunci cand alegi geanta de voaiaj, gandeste-te daca ai nevoie de un troler de cabina ( de mana ) sau de un bagaj de cala. Daca ai nevoie de un geamantan de mana, verifica dimensiunea pe care ti-o permite compania aeriana, pentru a te asigura ca ai ales-o pe cea potrivita. 

   

  Transporta bagajele mai usor cu o valiza tip troler

  Este mult mai usor sa iti transporti bagajele intr-un geamantan troler, deoarece rotile acestuia iti permit sa il tragi usor dupa tine, spre deosebire de o valiza de calatorie fara roti pe care o transporti in mana. In plus, un troler de plastic este rezistent si durabil, asa ca il vei putea folosi ani la rand in toate calatoriile tale. 

   

  Comanda acum un troler pentru voiaj si ai transport pana la tine acasa si perioada de retur de 14 de zile!

  Intrebari frecvente

  In primul rand, gandeste-te daca ai nevoie de un troler de cabina sau de un troler pentru cala. Apoi, poti alege valiza in functie de materialul pe care il preferi (textil sau plastic).

  Dimensiunile pentru troler sunt mentionate in specificatiile produsului. Atunci cand cumperi un bagaj de cabina, verifica dimensiunile admise de compania aeriana.