Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru

Cod produs: VPRW400LVE
Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru
Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru
Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru
Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru
Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru
Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru
Videoproiector OPTOMA W400LVe, WXGA 800p, 4000 Lumeni, negru
 
PRP:
2.669,99 lei
2.669,90 lei
Include taxa verde: 3,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

  Proiectie stralucitoare

  Proiectati prezentari luminoase si vibrante fara efort in orice moment al zilei in HD. Conceput pentru sali de sedinte si sali de clasa, W400LVe se mandreste cu culori uimitoare, durata lunga de viata a lampii si functii de economisire a energiei pentru un cost total de proprietate mai mic.

  Acest proiector este usor de conectat cu mai multe intrari, un difuzor incorporat si alimentare USB. Perfect pentru conectarea dongle-urilor HDMI, cum ar fi Google Chromecast sau un laptop, PC sau player Blu-ray pentru imagini clare proiectate cu sunet. Proiectorul portabil si usor poate fi instalat sau luat in miscare pentru intalniri in afara locatiei cu geanta de transport optionala (vanduta separat).

  3D complet

  Proiectoarele Optoma pot afisa continut 3D adevarat din aproape orice sursa 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, transmisii 3D si console de jocuri de ultima generatie.

  Difuzor integrat

  Un difuzor incorporat puternic ofera o calitate exceptionala a sunetului si o configurare usoara, fara a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.

  Eco+

  Tehnologia Eco+ reuneste contrastul ridicat, durata de viata imbunatatita a lampii si caracteristicile de economisire a energiei care sunt usor de utilizat, reducand in acelasi timp consumul de energie.

  Economie de energie

  Folosind modurile de lampa special concepute, puteti reduce consumul de energie cu pana la 70%. Fiecare mod are, de asemenea, un efect pozitiv asupra duratei de viata a lampii, reducand in acelasi timp costul total de proprietate si reducand intretinerea.

  CV rapid

  Aceasta caracteristica permite proiectorului sa fie pornit instantaneu din nou, daca este oprit accidental.

  Oprire automata

  Pot exista cazuri in care proiectorul ramane in functiune cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia „Oprire automata” opreste automat proiectorul dupa o anumita perioada de timp daca nu este utilizat

  Eco AV dezactivat

  Pastrati controlul asupra prezentarii dvs. cu Eco AV mute. Indreptati-va atentia publicului departe de ecran prin golirea imaginii atunci cand nu mai este nevoie. Acest lucru reduce, de asemenea, consumul de energie cu pana la 70%, prelungind si mai mult durata de viata a lampii.

  Functionare 24/7

  Proiectoarele Optoma au fost proiectate sa functioneze 24 de ore pe zi in orientare standard. Perfect pentru aplicatii in care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Sub rezerva termenilor si conditiilor de 24 de ore.

  Functionare 24/7 - se aplica garantia standard a lampii. Garantia proiectorului se bazeaza pe orele standard de utilizare. Pentru performante optime, Optoma recomanda ca proiectorul sa fie oprit sau plasat in modul de asteptare timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore, pentru a prelungi durata de viata a lampii.

  Oprire directa

  Opriti proiectorul imediat sau direct de la retea. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa asteptati ca proiectorul sa se raceasca inainte de a-l opri.

  Culori uimitoare

  Ofera prezentari puternice si lectii educationale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma ofera performante de culoare fiabile, potrivite pentru orice continut si mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste pana la prezentari vibrante si puternice. Avem un mod de afisare pentru a satisface nevoile dvs. Perfect pentru o gama larga de prezentari grafice si video.

  Contrast superior

  Adaugati mai multa profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. In comparatie cu tehnologia concurentei, proiectoarele Optoma DLP va ofera alb mai stralucitor si negru ultra-bogat, imaginile prind viata si textul pare clar si clar - ideal pentru aplicatii de afaceri si educationale.

  Pornire directa

  Proiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata. Acest lucru elimina nevoia de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea in incaperi cu un intrerupator „master”.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020