Vodka

(87 produse)

  Vodka – o bautura nelipsita de la petreceri

  Vodka este o bautura ce nu trebuie sa lipseasca din barul tau si este ingredientul de baza pentru multe cocktail-uri delicioase servite la petreceri. Un mic secret: vodka este si una dintre putinele bauturi care te ajuta sa iti mentii silueta, avand putine calorii. 

   

  Pret vodka – conteaza atat de mult? 

  Vodka ieftina sau vodka scumpa? Daca nu esti un mare cunoscator al acestor tipuri de bauturi, s-ar putea sa fii putin confuz cand vine vorba de pretul la vodka. Daca vrei sa cumperi vodka pentru a testa diverse cocktail-uri, poti opta atat pentru un sortiment mai ieftin, cat si pentru unul mai scump. Daca in schimb vrei sa impresionezi un bautor de vodka, mergi pe o varianta tip editie speciala, cu un gust unic. 

   

  Cum alegi cea mai buna vodka?

  Cea mai buna vodka este cea care iti rasfata papilele gustative. Unii prefera vodka Absolut, altii vodka Beluga sau vodka Belvedere. Toate au 40% alcool, iar la prima vedere, toate au acelasi gust si miros, pretul fiind singurul indicator care le diferentiaza. Nu ramane decat sa le incerci pe rand si sa vezi care iti aduce o experienta diferita.  

  Intrebari frecvente

  Fiecare producator foloseste diverse materii prime, de obicei cereale, pentru a obtine vodka. Unii aleg secara, altii melasa, cartof, grau, boabe de soia sau chiar struguri.

  Vodka este una dintre bauturile care te ajuta sa iti mentii silueta - 100 ml vodka de 40% are doar 230 calorii.