Cod produs: ACPRPAC53

Wireless Range Extender ASUS RP-AC53 AC750, Dual-Band 300 + 433 Mbps, alb

 
Reducere
209 lei
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Semnal Wi-Fi mai rapid care acopera o suprafata mai mare!

  Repetorul wireless RP-AC53 are antene externe puternice care ajuta la eliminarea zonelor fara semnal si imbunatatesc acoperirea oricarui router wireless. Functioneaza ca un amplificator al semnalului, ceea ce inseamna ca poate extinde retelele wireless in orice colt al casei - chiar si in acele locuri greu accesibile. Cu viteze 802.11ac de pana la 733 Mbps, este ideal pentru extinderea retelei Wi-Fi 802.11ac deja existent], oferind acoperire de mare viteza peste tot, pentru dispozitive precum laptopuri, tablete, smartphone-uri, console de jocuri si televizoare inteligente.

  Configurare rapida la indemana

  Aplicatia ASUS Extender este modalitatea usoara si intuitiva de a configura repetorul de semnal ASUS. Cu doar cateva atingeri, se pot transfera cu usurinta informatiile de logare ale router-ului la repetorul de semnal, iar instructiunile va vor ajuta sa gasiti locul ideal pentru RP-AC53. Nu este nevoie de un PC, totul e la indemana!

  Configurarea printr-o singura atingere pentru conexiuni fara griji

  Configurarea repetorului wireless RP-AC53 nu necesita un CD si nici macar un mouse sau o tastatura. ASUS Extender este o modalitate usoara si intuitiva de a configura RP-AC53, insa pentru aceasta operatiune poate fi folosit si butonul WPS de pe RP-AC53 si de pe router pentru configurare automata si instantanee. Optimizarea performatei este asigurata pentru o experienta de navigare fara probleme. Pentru setari avansate, puteti conecta RP-AC53 la un PC prin intermediul unui cablu de retea si puteti accesa direct meniul de configurare web.

  Gasiti locul perfect cu usurinta!

  Pentru cea mai buna performanta, RP-AC53 trebuie sa se afle in raza unui semnal router puternic si stabil si ar trebui plasat intre router si locatia care are nevoie de o acoperire wireless mai buna - puteti verifica acest lucru prin simpla urmarire a LED-ului de pe panoul frontal, ce indica intensitatea semnalului.

  Moduri 3-in-1 de repetor de semnal, punct de acces si punte media

  RP-AC53 are trei moduri comode si flexibile. Pe langa functia de repetor de semnal, acesta poate functiona si ca un punct de acces wireless (AP) sau ca punte media. In modul AP, acesta poate fi conectat la orice retea LAN cu fir - de exemplu, la reteaua de internet a hotelului - pentru a crea un hotspot personal Wi-Fi, ce va permite accesarea internetului de pe laptop, telefon sau alte dispozitive cu suport Wi-Fi.

  In modul punte media, acesta poate fi conectat la orice dispozitiv compatibil Ethernet - cum ar fi un televizor inteligent, un player multimedia, o consola de jocuri sau un PC - pentru a-i oferi suport Wi-Fi. Aceasta este o modalitate foarte buna de a scapa de cablurile incurcate!

  AC Pass-Through pastreaza libera priza

  Conectarea convenabila a prizei AC pass-through mentine priza electrica libera atunci cand conectati RP-AC53, asa ca numarul de prize disponibile va ramane acelasi!

 • Caracteristici tehnice

  Frecventa wireless (GHz)2.4 - 5
  Rata transfer Wi-Fi (Mbps)300 + 433
  StandardeIEEE 802.11ac, IEEE802.11a, IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n
  Rata transfer Ethernet (Mbps)10/100
  Porturi1 x RJ45 (LAN)
  SecuritateWPA2-PSK, WPA-PSK, Suport WPS

  Informatii suplimentare

  Antenaantena externa x 2
  Indicatori LEDAlimentare x 1, Wi-Fi x 2
  Functii / OptiuniRepetor, Punct de acces, Punte media
  Alte detaliiTehnologie MIMO; 2.4 GHz 2 x 2; 5 GHz 1 x 1
  Continut pachetRepetor Wireless Dual-Band RP-AC53, Ghid de Utilizare, Card de Garantie

  Garantie

  Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)11 x 5.4 x 3.8
  Greutate (Kg)0.0200
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.