Cod produs: UMDARETEONE20L

Dezumidificator si purificator de aer MEACO Dry Areteone 20l/zi, 250W, alb

1.399,90
-10%
1.259,91 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Dezumidificator si purificator de aer MEACO Dry Areteone 20l/zi, 250W, alb

  MeacoDry Arete® One 20L este un dezumidificator conceput pentru a reduce umiditatea si, in acelasi timp, pentru a purifica aerul din spatii de pana la 55mp cu ajutorul unui filtru TRUE HEPA H13.

  Capacitatea de dezumidificare de pana la 20 L/zi (la o temperatura a aerului de 30°C si o umiditate de 80% RH) este atinsa cu ajutorul unui cuplu motor-compresor ce dezvolta o putere de ventilare de pana la 160m3/ora (pe treapta a 2-a) insa cu un nivel sonor foarte scazut pentru un aparat din aceasta clasa, de doar 40 dB(A) (in conditii standard de testare a sunetului)

  Arete, un nou punct de reper pentru dezumidificatoare

  Noua gama de dezumidificatoare Arete este rezultatul a cinci ani de dezvoltare a echipei de design Meaco din Marea Britanie pe baza parerilor culese din partea a peste 2,000 de utilizatori.

  Arete este zeita greaca a excelentei si excelenta a fost scopul principal in realiarea acestei game de produse. Cu o atentie la detalii deosebita, au fost puse la punct o multime de elemente care sa imbunatateasca experienta de utilizare.

  Rezultatul final? Unele dintre cele mai silentioase si eficiente dezumidificatoare de pana acum, cu o serie de caracteristici speciale pentru a face din utilizarea lui Arete o placere.

  „Daca sunteti in cautarea unui dezumidificator care sa se ocupe de umiditatea xcesiva din casa dumneavoastra, Arete One ar fi o alegere excelenta. Nu trebuie sa va bateti capul cu ratele de extractie sau sa incercati sa deslusiti un panou de control complicat. Apasati butonul de pornire si lasati-l sa functioneze. " Consilier Tehnic Echipa de Testare

  Arete este solutia perfecta pentru rezolvarea problemelor de condens, mucegai si umiditate excesiva, fie in casa, intr-un garaj, subsol sau intr-o rulota.

  Scopul sau principal este de a ajuta la prevenirea condensului si mucegaiului, la uscarea rufelor, purificarea aerului si inlaturarea altor consecinte neplacute a umiditatii ridicate din diferite spatii. Arete este cel mai silentios si economic aparat marca MEACO.

  Timpul necesar pentru ca dezumidificatorul sa usuce o camera si sa atinga umiditatea relativa dorita depinde de conditiile de mediu predominante in camera. De exemplu, schimbarile temparaturii exterioare, sursele de umiditate sau nivelul de ventilare al incaperii pot determina modificari ale ambientului si ale procesul de dezumidificare.

  Aerul camerei este reciclat prin dezumidificator in mod repetat, iar continutul de umiditate este redus. Colectarea se face intr-un vas dedicat, care se poate curata si goli foarte usor. 

  Detalii care transforma un dezumidificator bun in unul perfect

  Admisia laterala a aerului permite aparatului sa fie asezat mai aproape de perete, ocupand mai putin loc in camera

  Designul elegant si compact ofera abilitate aparatului de a se adapta la orice stil, astfel va arata foarte bine oriunde l-ati aseza. Rotile si manerul care sunt ascunse, faciliteaza deplasarea aparatului in functie de necesitate.

  Datorita admisiei de aer laterala, acesta poate sta fara probleme si este estetic si la perete.

  Filtrul H13 HEPA optimizeaza capacitatea aparatului de curatare a aerului, transformand dezumidificatorul intr-un purificator de aer. HEPA H13 este utilizat in plus fata de filtrul care vine standard in dezumidificator, astfel incat sa puteti obtine doua etape de filtrare.

  Va poate ajuta sa indepartati din aer sporii de mucegai, polenul, praful, parul animalelor de companie, acarienii si multe altele. Acesta capteaza 99,75% din particule care au o dimensiune de minim 0,3 μm.

  Filtru de praf lavabil

  Filtru HEPA H13

   Nu esti in preajma sa golesti rezervorul de apaO Arete One iti pune la dispozitie posibilitatea de golire automata cu ajutorul unui furtun. Astfel, se poate asigura drenajul continuu al condensului intr-o gura de canalizare sau un vas mai mare, pentru a permite aparatului o functionare pe termen lung, pana la atingerea umiditatii corecte.

  Mai mult, Arete One permite instalarea (optional) a unei pompe de condens ce permite evacuarea condensului la un nivel superior. Aceasta pompa de condens este utila, de exemplu daca apa colectata trebuie ridicat ade la subsol la parter sau o gura de evacuare peste nivelul aparatului. 

  Panoul de control digital este simplu si foarte intuitiv, nu vei intampina probleme in a seta functiile dorite.  

  Functii utile

  • Functia Uscare rufe cu timer- va ramane activa timp de 6 ore constant, in functie de umiditatea din incapere. Daca umiditatea este mai scazuta se va activa ventilatorul, astfel veti economisi bani, energie si timpul de uscare se va reduce;
  • Functia blocare butoane copii(Child Lock);
  • Modul Sleep(Modul de noapte)- Toate ledurile si display-ul se vor stinge, si aparatul va functiona pe treapta I de ventilare, care este foarte silentioasa;
  • 2 Trepte de ventilare automate, in functie de necesitate;
  • Protectie la preaplin cu deconectarea automata a aparatului, cand rezervorul de apa e plin;
  • • Pornire si oprire automata a compresorului, comandata cu higrostat. Acesta permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 40% RH- 70% Rh. Higrostatul asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului;
  • Foarte silentios si perfect pentru camere de copii - Arete are costuri de functionare extrem de eficiente, rate de extractie ridicate si niveluri de zgomot scazute;
  • Filtru de praf lavabil si filtru optional HEPA H13;
  • Functia purificare- se va activa la apasarea continua a butonului pentru setarea umiditatii;
  • Drenaj continuu- Daca doriti sa scurgeti continuu apa si sa nu mai aveti grija goliri rezervorului, puteti atasa un furtun in orificiul dedicat. Unitatea vine cu un adaptor care se preteaza la orice furtun obisnuit de gradina - este o modalitate eficienta pentru a reduce consumul de plastic si a economisi bani;

  • Roti si maner pentru o mobilitate sporita;
  • Display LCD pentru pentru afisarea umiditatii;
  • Panou de control tactil.

  Arete este conceput pentru a mentine o umiditate constanta in casa dvs., reducand in acelasi timp consumul de energie electrica.

  Viteza ventilatorului creste si scade automat, pentru a optimiza ratele de extractie atunci cand este necesar. Acesta trece la un mod mai silentios cand umiditatea tinta este aproape atinsa, iar cand umiditatea a fost atinsa, aparatul se va opri timp de 30 de minute, dupa care va functiona corespunzator in functie de ambient.

  Arete One este cel mai silentios dezumidificator marca MEACO, la doar 38 dB(A)-prima treapa si 40 dB(A)-treapta a doua, este de doua ori mai silentios decat standardul industrial.

  DATE TEHNICE

  • Recomandat pentru incaperi de pana la 55 mp;
  • Capacitate de dezumidificare: Treapta I de ventilare - 145m3/ora, Treapta II - 160m3/ora;
  • Alimentare 220-240V, 50Hz;
  • Consum la 20°C si umiditate 60%Rh: 250 watts;
  • Temperatura de functionare: 5°C - 35°C;
  • Umiditate de functionare: intre 40% Rh si 70% Rh;
  • Gaz Refrigerant: R290 / 65g;
  • Nivel sonor 38 si 40 dB(A);
  • Greutate: 15 kg;
  • Dimensiuni: 562 x 376 x 232 mm;
  • Dimensiune rezervor: 4.8 litri.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 15,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0