Unitate UPS

(63 produse)
  63 produse

   

  Unitate UPS la cel mai mic pret din Romania!

   

  Ai grija de calculatorul tau cu o unitate UPS de cea mai inalta calitate.

   

  Mai mult ca sigur si tu ai trecut prin acel moment cand lucrezi mult timp la un proiect pe calculator si, fara nicio avertizare, se opreste curentul in toata casa, iar calculatorul tau se inchide fara a-ti da sansa de a salva ce ai lucrat pana atunci. Stim, foarte dureros, dar pentru a evita astfel de situatii, iti recomandam sa cumperi o unitate UPS.

   

  O unitate UPS are rolul de a stoca energie si de a o transmite mai departe pentru calculatorul tau, in cazul unei pene de curent. Astfel, poti avea timp sa salvezi ce ai lucrat pana in acel punct sau chiar de a-ti continua activitatea, deoarece unitatile UPS din gama noastra au o capacitate de functionare peste o ora. Desigur, daca vrei o simpla unitate UPS care sa te salveze pe moment, iar apoi sa nu lasi calculatorul pornit mult timp, poti opta pentru o unitate UPS cu o autonomie mai mica, si implicit, la un pret mai redus.

   

  Mentionam si faptul ca o unitate UPS nu se foloseste doar la calculator, aceasta se poate utiliza la orice dispozitiv care prezinta un stecher de introdus in priza si care nu are un consum de energie extrem de ridicat.

   

  Iti punem la dispozitie produse de top si iti oferim garantie comerciala 24 de luni. Poti alege din unitati UPS de la Tecnoware, Njoy, Cyberpower, Eaton, Kstar si multe branduri premium.

   

  Protejeaza-ti calculatorul si alte dispozitive cu o sursa de neintrerupt UPS, avand beneficiul unei rezerve de energie electrica pentru situatii neprevazute. Ai grija de calculatorul tau si cumpara acum o unitate UPS!

   

   

  Intrebari frecvente

  O unitate UPS are scopul de a evita situatiile neplacute atunci cand se opreste curentul. Aceasta stocheaza curent, iar cand apare o pana de curent unitatea UPS iti ofera timp la dispozitie sa inchizi dispozitivul in siguranta si sa salvezi ce al lucrat pe el.

  Dupa ce o achizitionezi, pur si simplu o bagi in priza, apoi introduci dispozitivele pe care le aveai in priza initial. Astfel, poti evita situatiile cand ti se opreste dintr-o data calculatorul sau alt dispozitiv.