Sporturi de echipa

(79 produse)
  79 produse

   

  Echipamente pentru sporturi de echipa la cel mai mic pret din Romania

  Sporturi de echipa - Echipament fotbal, Mingi, Articole suporteri, etc.

   

  Pentru ca iubim fotbalul si pentru ca tinem la clientii nostri, ti-am pregatit o super gama de produse special dedicate sporturilor de echipa, implicit si fotbalului. Astfel, am pregaiti pentru tine echipamente sportive pentru mai multe tipuri de sporturi. Chiar daca practici baschet, fotbal, rugby, golf, tenis de camp sau altceva, noi suntem pregatiti pentru tine si iti oferim mai multe tipuri de mingi: mingi de baschet, mingi de fotbal, mingi de tenis de camp, mingi de rugby. Daca nu gasesti ceva pe placul tau, inspecteaza gama noastra de mingi si alege ce-ti place!

   

  Avem pentru tine si echipamentul oficial de fotbal al echipei nationale a Federatiti Romande de Fotbal de la brandul international Joma. Desigur, avem si alte branduri disponibile precum Nike sau Maxtar. Tot pentru suporterii echipei nationale, avem pregatita o gama speciala de articole pentru suporteri, in care vei gasi cu siguranta un obiect pe care sa-l faci cadou cuiva drag sau sa ti-l faci cadou singur. 

   

  Din gama de imbracaminte, noi iti punem la dispozitie mai multe produse din care iti poti alege ceea ce iti doresti si ce ti se potriveste: 

  Tricou | Jacheta | Pantaloni lungi | Pantaloni scurti 

  Trening | Jambiere | Echipament complet de fotbal | Sapca

   

  Din punct de vedere al marimilor, iti punem la dispozitie echipamente pentru copii / juniori disponibile in mai multe marimi precum: 6XS, 5XS, 4XS, 3XS, 2XS, sau XS. Pentru adulti, avem echipamente pentru toate marimile S, M, L sau XL. Consulta gama noastra de echipament de fotbal si devino cel mai mare fan al echipei nationale a Romaniei. 

   

  Daca esti in cautarea echipamentului oficial al echipei nationale de fotbal, ai ajuns in locul potrivit! Avem pregatit pentru tine tricouri, jachete, pantaloni lungi si scurti, treninguri, jambiere, echipamente complete, sepci si multe alte produse. Garantam calitatea si originalitatea lor deoarece suntem partenerul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de sportul pe care il practici, noi iti oferim echipamente si mingi speciale pentru fotbal, rugby, tenis de camp, baschet si multe altele. Gama noastra iti ofera si echipamentul de fotbal oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei. Vezi ce ti-am pregatit in gama noastra de echipamente pentru sporturi de echipa.

  Fiind parteneri oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal, iti oferim mai multe produse de imbracaminte originale ale FRF si echipei nationale. Avem pentru tine tricouri, jachete, sepci, pantaloni lungi si pantaloni scurti, jambiere, treninguri, chiar si echipamente complete pentru meciuri de fotbal.