Carduri de memorie

(69 produse)
  69 produse

  Carduri de Memorie la cel mai mic pret din Romania

   

  Te-ai gandit cat de folositor este un kit digital de mobilitate?

   

  Carduri de memorie, incarcatoare wireless, baterii externe - avem oare nevoie de un set de accesorii care sa ne asigure o experienta digitala 100% neintrerupta oricum, oriunde? Raspunsul este da. Gandeste-te ca ai o camera DSLR noua, o camera video sport sau poate un smartphone. Pentru a le putea folosi la adevarata lor valoare, cardul de memorie, acel dispozitiv de mici dimensiuni folosit pentru a stoca informatii, este indispensabil. Astazi este esential un arsenal digital personal.

   

  Care este cea mai buna alegere pentru tine

  Ai nevoie de un card de memorie de 64 GB, 128 GB sau 256 GB? Sau poate ai pe lista de necesitati un card micro SD pentru telefon, de aparat foto sau de laptop? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care e posibil sa le ai atunci cand vrei sa achizitionezi un asemenea accesoriu. Si cu atat de multe optiuni, poate fi dificil sa alegi varianta potrivita nevoilor tale. Vino in magazinele noastre. Un specialist iti va raspunde la toate intrebarile si te va ajuta cu recomandari.

   

  Daca stii deja de ce accesorii ai nevoie pentru dispozitivele tale digitale, le poti comanda online - ai livrare rapida si posibilitatea de retur. Bonus, ti le oferim la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Criteriile dupa care alegi un card sunt: dispozitivul pentru care vrei sa il folosesti; spatiul de stocare de care ai nevoie; viteza si durabilitatea acestuia; clasa de performanta pentru aplicatii; garantia si pretul.

  In general, dispozitivele au un slot special pentru cardul de memorie, unele telefoane sunt dual-SIM iar un port pentru SIM poate fi folosit si pentru card de memorie. Alte modele permit introducerea cardului intr-un port special sub capacul din spate al carcasei.