Biberoane, tetine si accesorii

(71 produse)
  71 produse

  Biberonele pentru bebelusi la cele mai mici preturi!

   

  Biberoanele pentru bebelusi se numara printre primele articole cumparate de viitorii sau proaspetii parinti. Indiferent daca copilul primeste lapte praf sau lapte matern, biberonul este absolut necesar pentru a-i asigura un program alimentar sanatos. Setul complet este alcatuit din biberon, tetine si un sterilizator de biberoane. Acesta din urma te ajuta sa castigi timp si sa pregatesti biberoanele pentru bebelus cat mai repede oferind, totodata, garantia igienei si a eliminarii germenilor nocivi pentru sugari.

   

  Ce forma trebuie sa aiba tetina biberoanelor pentru nou-nascuti?

   

  Biberoanele sunt disponibile in culori, forme si dimensiuni diverse, dimensiunea tetinei in special fiind diferita pentru fiecare grupa de varsta in parte. 

  Tetina este conceputa pentru a incuraja nou-nascutul sa se obisnuiasca rapid cu hranirea la biberon. Acelasi principiu se aplica si in cazul suzetelor pentru bebelusi care, desi nu sunt un substitut pentru biberon, sunt un accesoriu valoros pentru parinti - acestea ajuta copilul sa se calmeze si il distrag de la posibilii factori stresori. Oferta noastra cuprinde mai multe tipuri de suzete pentru bebelusi, de dimensiuni si din materiale diferite, o  intreaga paleta de optiuni pentru fiecare categorie de varsta.

   

  Te asteptam cu o oferta variata de biberoane la preturi accesibile si calitate premium, in pachet uni sau set de biberoane, din materiale omologate. Poti alege, de asemenea, dintr-o selectie de tetine din materiale non-toxice, pe categorii de varsta. Alege ce este mai bun pentru copilul tau!

  Intrebari frecvente

  In primele saptamani de viata ale copilului sunt recomandate biberoanele cu tetina ultramoale, flexibila.

  Un biberon anticolici este un biberon prevazut cu o supapa care elimina aerul din biberon si reduce colicile si disconfortul.